Szülés után a 2 órás megfigyelésen benn lehet a párom?
A baba velem lesz addig is?vagy addig elviszik..?:(
Győrben fogok szülni.ha esetleg van tapasztalat itt!De az is érdekel hogy esetleg máshol engedik-e?
Nincs fogadott orvosom.:( A kezelő orvosom Dr.Háromszéki József.
Remélem nekem is meg lesz ilyen hamar a baba!Egyre jobban tartok tőle hogy mi lesz ha bepánikolok meg ilyenek.
Kórháza válogatja: nálunk pl,sem a baba,sem a papa nem lehet a 2 órás megfigyelésen.Az lényegtelen,hogy a baba is jól van,és az anyuci meg borzasztóan egyedül!!! Ha jó fejek látnak el,akkor szülés után annyit megtesznek,hogy a telefonomat odaviszik.
üdv:2 gyermekes,29 heteske
A márciusba szült császáros vagyok!
Felesleges vinned mellszívót ugyanis Győrbe van "tejkonyha" ott több mellszívó is van azokat lehet használni a csecsemősök megmutatnak mindent/nagyon jók/!
Ja és a babákat születésük után nem fürdetik meg csak megtörölgetik!!
További szép babavárást!
Az jó ha nem fürdetik mert azt hallottam hogy sok hasznos vitamin van a magzat mázba és jó ha beissza a börük
már szívesen tartanék ott hogy szülök már naygon kíváncsi vagyok a babára :D
Ismét hosszú válaszadó vagyok :)
Én is mindenképp gépit szerettem volna, aztán a kórházban kipróbáltam a gépit, rengeteg tejem volt. Nem szívott erősebben, mint a kézi, csak kényelmesebb volt, hogy csak egyik kezem foglalt. Aztán vetettem, amíg bent voltam. Kézi Madela lett, (Kodályon), 7000 Ft volt. Ezt lehet bővíteni gépivel, ha kell, meg azt hiszem, itt bérelni is lehet hozzá, nem kell feltétlenül megvenni. Szerintem próbálkozz te is ilyennel, aztán menet közben eldöntheted, kell-e bővíteni gépire.
Köszönöm szerintem akkor megnézem valamelyik nap :D
Amúgy a lefejt tej meddig áll el?hűtőben kell tartani?(ha sétálni megyünk( majd akkor elég ha viszek magammal lefejt tejet vagy addigra az nem lesz jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!