Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi mellett vagytok inkább...

Mi mellett vagytok inkább császármetszésnél epiduralis v. altatás?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem is spinális érzéstelenítésem volt mind a 2 alkalommal. Semmi gond nem volt.
2011. jún. 29. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem termeszetes szulesnek indult epidularist nem kertem mert nem akartam ugy voltam vele hogy a gazzal vagy anelkul kibirom.Sajnos beszorult a koldokzsinor igy csaszar lett a vege,mivel nem kertem epidularist igy altatas lett a vege.Parom bent volt de mivel surgosen kellett cselekedni kikuldtek,Ra 5percre fel sirt a gyerek.10perccel kesobb mar a kezeben volt.

Szoval ez a felek az altatastol mert a babonak baja lesz..Olyan hamar kiveszik a gyereket hogy el se jut a koldokzsinorig.

Ha tudtam volna hogy csaszar lesz belole kertem volna epidularist de mar nem tudok mit tenni.Sajnos lemaradtam az "elmenyrol".

Majd legkozelebb bar lefogadom akkor nem csaszar lesz.

2011. jún. 29. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érzéstelenítés,ha egy mód van rá nem maradnék le az első pillanatkoról!
2011. jún. 29. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Én spinális érzéstelenítést kaptam,és azóta nagyon fáj a derekam... Ha időváltozás van azért,ha más azért...

Magától a császártól ne félj,ha nem hagyod el magad nem lesz semmi gond. Én bent a kórházban mindig ezt mondogattam magamban.

2011. jún. 30. 08:22
 15/17 anonim ***** válasza:
magától a császártól nincs mit félni, könnyebb így, mintha erőlködnöd kéne. Utána a gyógyulás már kétesélyes. Én azt választanám, amit a doki tanácsol, nem vagyok kamikaze-típus. Szerencsére nálunk nem kívánságműsor, alapból altatnak. 9/10-es apgarral született a fiam, semmi baja sem lett az altatástól.
2011. jún. 30. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nagyon sokan felreirtatok, tobbek kozott a kerdezo is. Nem epiduralis az, hanem spinalis! Nem ugyanaz, nem ugyanoda szurnak. Mondjuk erdekes, mi kulfoldon elunk, nem epiduralisnak mondjuk, hanem periduralisnak.
2011. júl. 2. 21:00
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
Kedves elozo, nem lett felreirva. A spinalist bar meg hasznaljak a csaszarmetszesnel, de egyre tobb helyen epiduralust hasznalnak ma mar. Tobbek kozott abban a korhazban is, ahol szultem.
2011. júl. 2. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!