Tapasztalatok Dr. Tűzkő Nándorról (Péterfy kh. ) szülésnél?
Idén szültem nála, a tapasztalatom: a terhesgondozás alatt figyelmes, szakszerű volt, maximális odafigyelést kaptam, mindig pontos tájékoztatást adott és minden kérdésemre válaszolt. Jártam a magánrendelésén is és a kórházban egyaránt: az orvosi és emberi hozzáállása mindkét esetben ugyanolyan volt. A terhességem nem volt problémamentes, de mindig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok. A szüléssel kapcsolatosan előre tudtam, hogy mikor lesz távol és nem tud bejönni hozzám, megbeszéltük előre, hogy ilyenkor mi a teendő. Amikor szültem, nem volt ügyeletes, a szülésznő telefonja után negyed órával a szülőszobán volt, a vacsorája mellől állt fel. Végül császárral született meg a babám - a vajúdás folyamán is nagyon korrekt volt,kedves, megnyugató, többször bejött hozzánk és mindig pontosan elmondta, megbeszéltük, hogy mikor-mi-miért történik (ez a terhesgondozás folyamán is jellemző hozzáállás volt). A műtét nem volt komplikációmentes, de szerencsére minden jól alakult. A műtét után pontos tájékoztatást kaptam a helyzetről, úgy ment haza, hogy teljesen rendben tudott engem (testileg és lelkileg egyaránt), minket. Amíg bent voltam a kórházban, minden nap legalább kétszer benézett hozzám.
Szerintem nincs konkrét tarifája. Mindenféle mende-monda kering ezügyben ...én is számtalan verziót hallottam, olvstam, stb. A doktor úr nem hozta szóba a tarifa kérdést, soha egy szóval, gesztussal sem utalt erre a több hónap alatt. A terhesgondozás folyamán rákérdeztem, (egyértelművé téve, hogy szeretném, ha a szülést is Ő vezetné le), hogy a számíthatok -e rá, bejön - e hozzám bármikor. És igen, én rákérdeztem a "tarifára" is, de kedvesen kitért a válaszadás elől.
És megjegyezném, hogy az asszisztense, Czifra Ildikó is hasonlóan emberi, korrekt és jó szakember.
Hello!
Nekem csak negatív tapasztalatom van vele kapcsolatban. Nagyon drága (15.000 Ft egy vizit) és nem is éri meg, mert semmit nem csinál csak jópofizik az emberrel.
Én pl. 2 évig jártam hozzá, de nem érte meg. Blindre meghatározta a gyógyszer adagját és állandóan visszahívott, sőt minden fizetőssé vált (pl laborok). Ja, és az asszisztense egy iszonyatos flegma stílusú nő. Magánrendelésen az ember többet várna. Nem ajánlom senkinek, tévedés volt!
Sokkal lelkiismeretesebb endrokrinológusok is vannak (pl. Mensmentis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!