Mi erről a videóról a véleményetek (akik már szültek! ) Igazi vagy jól megrendezett és eljátszott?
Ha nem lenne igazi, vajon a babát a víz alatt tartotta volna addig amíg ezt felveszi??
Lehet szépen, csöndben is szülni, vajúdni, és azért eléggé liheg, mint aki most futott pár km-t.
Miért ne lehetne igazi? Szerintem az.
Könnyű szülés :) Szerintem is igazi.
OFF
Én végigaludtam a vajúdást, majd 20 perc alatt meglett a babám. Fájdalomcsillapítás nélkül.
Nem mindenkinek tart órákig és szenved úgy mint akin átment az úthenger. S nem is kell.
Én 4 gyereket szültem.
Szerintem ez nem volt igazi szülés.
Lenyűlt s túl gyorsan kiugrott bel79ö.
Hát... lehet, hogy "nem pottyan ki így egy baba", a Mi Manónk két hete ugyanígy "kiugrott" belőlem. Tényleg nem kell üvöltözni, nyögni, lehet csendben is szülni. Sokszor olvastam itt is, hogy azért sem üvöltözött valaki, mert azzal csak felesleges energiát pazarolt el.
Visszatérve a szülésemre, én sajna hangoskodtam, de ez van. Viszont a doki és a Párom is megjegyezte, hogy Manóka szinte kisuhant/kirobbant egy nyomás alatt. Úgy kellett elkapni. :D (Az első két tolást elrontottam...) Előtte persze volt 8,5 óra vajúdás, de maga a kitolás alig volt 10 perc. Lehet itt is már csak az lett felvéve.
Néhány oldalon olvasni, hogy a vízben szülés könnyebb és nem annyira fájdalmas. Tehát szerintem igazi...
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!