Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős volt a kisgyermeke...

Mennyi idős volt a kisgyermeked, amikor már kb. fél-1 órát is eljátszott?

Figyelt kérdés
Én a 17 hósom mellett, főzni is alig tudok, nem érdekli olyankor semmi. Ha behergeli magát, hogy pl. krumpli hámozáskor nem tudom felvenni, végig üvölt. Már túl vagyunk a szekrénypakoláson, stb. is, semmi-de semmi nem érdekli olyankor. Kész csatatér szokott lenni a konyha, hogy hátha valamivel lekötné magát, de semmivel. Rángat, lökdös. Gyakorlatilag semmit sem tudok tőle nyugodtan megcsinálni.
2011. jún. 21. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 8 hónapos, és fél órát simán elvan a földön, játszik, kúszik.A gond, hogy a konyha ici-pici(panel), nem tudom bevinni, így mellette kell ülnöm a szobában mikor játszik, nem hagyhatom magára... szóval marad az, hogy akkor főzők, takarítok mikor alszik, ez napi 2x fél óra...ez se sokkal jobb, de átérzem a helyzeted:)
2011. jún. 21. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:

az enyém 2 éves, de totál ugyanez zajlik a konyhában nálunk is, a múltkor is kiborultam, megfogadtam hogy pl pörköltet biztos nem csinálok többet hétköznap, csak gyors kaját :)

szóval ő még 10 percet sincs el magában :(

ez van, nem tudok mit tenni, majd kinövi egyszer :)

2011. jún. 21. 22:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Fúúú, de mikor?
2011. jún. 21. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Az enyem el van maganak mar par honapos kora ota, csak lasson engem vagy uljek mellette/kozelben. Szerencsem van, mert amerikai konyhank van, nyitott az egesz es igy ott tud lenni ugy, hogy kozben meg tudok tole fozni es mindig rajta tudom tartani a szemem. Ha nem sikerul, akkor akkor fozok, mikor alszik.

Szekrenykipakolas? En ilyet nem engedek meg.

Egyebkent minden gyerek mas, mindegyikkel mas okbol nehez. A jo hir, hogy ezek csak fazisok, le fog rola szokni idovel.

2011. jún. 21. 23:00
 5/10 A kérdező kommentje:
23:00 neked mennyi idős a babád? Még soha semmilyen szekrényt nem pakolt ki? Nálunk vannak spéci ilyen fiókjai, mindent nem lehet nekik megtiltani és ezekkel ideig-óráig, ha olyan kedvük van még jobban eljátszanak. Vannak tiltott fiókok, szekrények, de nem mind. Pl. a ruhákat nem próbálta még soha kivenni, de a konyhában szeret pakolni és a hajcsatjaimat, bizsukat is szereti ki, illetve visszapakolni.
2011. jún. 21. 23:05
 6/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok

azt nem tudom mikor :) de előbb utóbb biztos :D nem tudunk mit tenni, ilyet dobott a gép :), de lehet mi rontottuk el, én már megszoktam, mert mindig ilyen volt, a szobában sem jó ha én leülök a kanapéra, ő meg játszik, nem, le kell mellé ülni a földre, és együtt kell játszani :)

aztán az is lehet hogy pár év múlva visszasírjuk még ezt a nagy ragaszkodást! :)

a 3. írta hogy a szekrénykipakolást nem engedi meg. Ezen jót mosolyogtam, mert én olyan trükköket is be szoktam vetni, hogy kap lencsét, cukrot, lisztet, stb. és ezeket merheti egyik edényből a másikba. Aminek az a vége, hogy az egész konyha úszik a lencsétől, liszttől :) és azt ő akarja felseperni, na gondolhatod ebből mi lesz :D dehát gyerek, nem csinálhatja azt mint mi, ő még kis felfedező :)

2011. jún. 21. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:
23:00 vagyok. Mi vettunk muanyag kis gyerekzarakat minden kilincsre es minden konyhai fiokra, ajtora, de igazabol nem nagyon nyitogatta oket. Biztos, hogy Magyarorszagon is lehet kapni ilyen kis zarakat. Az en fiam mar majdnem 3 eves, de soha nem pakolt ki semmit ugy komolyabban, pedig nagyon nagy lokoto egyebkent. Hallom, hogy egyeseknel teljes ruhasszekrenyeket kipakolnak a gyerekek. Nem semmi lehet azutan takaritgatni.
2011. jún. 21. 23:18
 8/10 A kérdező kommentje:

"Biztos, hogy Magyarorszagon is lehet kapni ilyen kis zarakat." Ezen jót mosolyogtam, miért nem lehetne kapni? Biztos még az átkosban költöztél el, azóta itt is minden van, mint bármelyik országban.

2. válaszolónak, nálunk is ugyan ez a helyzet, én sem tudok a kanapén ülni, le kell a szőnyegre ülni mellé. Mostanában meg szeret velem együtt elbújni is, akkor szorosan kell egymás mellett ülnünk, annyira édes. Csak sokat dolgozik a párom, néha jó lenne úgy csinálni valamit, hogy nem rángatja a ruhámat a kisfiam, vagy nem üvölt, hogy vegyem fel őt is. Se főzés, se egy pohár víz, se wc, ilyenkor éjjel van egy kis időm, de kell is.

2011. jún. 21. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ezen jót mosolyogtam, miért nem lehetne kapni? Biztos még az átkosban költöztél el, azóta itt is minden van, mint bármelyik országban. "

Ezt nem rosszbol irtam, hanem pont azert, mert Magyarorszag egy igen fejlett orszag, ahol szinten lehet mar mindent kapni. Ezert irtam, hogy biztos, hogy ott is lehet ilyet kapni a boltban. Nem tudom a nevuket, ilyen barkacsaruhazra gondoltam. Nem sertesbol irtam, hanem pont azert, hogy ilyet lehet ott is kapni biztos. De nevessetek csak jot, ha ez jol esik nektek. Biztos, en fogalmazok furcsan. :)

2011. jún. 21. 23:46
 10/10 anonim ***** válasza:
az enyém 4hós kora óta teljesen egyedül el van magának.ha lát és tele a pocak nincs semmi baj.
2011. jún. 22. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!