Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kb fél órája görcsöl a hasam...

Kb fél órája görcsöl a hasam alja, és enyhe fájdalom a derekamban meg az ágyékomban. Mi ez? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 17:45
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Jah és 38 hetes vagyok...
2011. jún. 27. 17:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Akár a szülés is beindulhatott... Figyeld az órát, mennyi időnként érzed a hasadban a görcsöket! 38 hetesen bőven belefér a szülés :) kezdj készülődni lelkileg is és persze, rakd össze a teljes csomagot! Szólj a párodnak :) Rohanni nem kell, de szerintem néhány óra és láthatjátok a picit :) Könnyű szülést!
2011. jún. 27. 17:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
38 hetesen én is a fájdalmat vártam, de csak enyhe görcsök voltak. Sztem ha anyukám éppen nincs nálunk, lehet a fejére pottyan a gyerkőc:)
2011. jún. 27. 17:52
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogj szépen egy tollat,papírt és mindig,mikor elkezd fájni, nézz az órára,jegyezd,hogy hány perc telt el az előző óta. Én simán vajúdtam otthon majdnem egy napot,hogy azt hittem jóslófájások. Ha esetleg megy a hasad,akkor az szintén utalhat a szülés beindulására vagy ha élénkpiros vérzést tapasztalsz (még ha keveset is) vagy ha háton fekve sokkal rosszabb,mint pl ülve. Ha a combod is fáj bele,akkor szintén...
2011. jún. 27. 17:54
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Júúúúúúújjjjj. Te úgy tűnik révbe érsz a napokban, Lehet, h már holnap. Fogadd meg az első válaszadó tanácsát és mérd az időt. Amit én ajánlok, h ülj be egy kád kellemesen meleg vízbe (v zuhanyzó alá). Ha csak jósolgatsz, akkor ez ellazítja a méhed, ha kezdődő vajúdás, akkor beindítja a hatásos fájásokat. Szorítok! :)
2011. jún. 27. 17:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy,ha nem rendszeresek és nem csökkennek az időközök,attól még lehetnek valódi fájások. Nekem bemagyarázták,hogy egyre erősebb fájások lesznek,nagyon rendszeresek egyre gyakrabban... ezért repítettek egyenesen a vizsgálóból 3 perces fájásokkal a szülőasztalra előkészítés nélkül :)
2011. jún. 27. 18:03
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,rendesek vagytok.Azthiszem most beleülök egy kád meleg vízbe. de meddig üljek benne?
2011. jún. 27. 18:09
 8/20 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem mondani,hogy hasmenésem nincs,de ma már 4x voltam wc-n,de mindig épp hogy csak jött valami.
2011. jún. 27. 18:11
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beindult a szülés:)
2011. jún. 27. 18:19
 10/20 anonim ***** válasza:
Kb fél órát tölts el benne, az elég hozzá.
2011. jún. 27. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!