Nagyon-nagyon jó orvost ajánlana valaki, elsősorban olyat, aki magánklinikán is vállal szülést?
Leginkább semmilyen. Nem emlékszik az emberre, kérdéseket tesz fel az előzményekről, ahelyett hogy az orra előtt lévő gépből kikeresse, barátnőm szerint lehetetlen vele normális orvos-páciens kapcsolatot kialakítani.
Fenyőháziról hallottál már? A Babanetes Telkis fórumban sokan dicsérik, én csak személyes ismerőseim tapasztalatait hiszem el ;)
(Nálam sajnos eleve kizárt a férfi nőorvos, 13 éve cipelek egy nagyon rossz élmény miatti fóbiát, ezért szülök csak 35 évesen és ezért lyukadtam ki Telkiben)
Első vagyok!
Dr Tekse István a Róbert Klinikán rendel(a Nyírőn belül van a magán klinika)Tel szám:06-20-31-13-866
kettőt ígértem,de rájöttem a másik doki csak nőgyógyász és meddőséggel foglalkozik.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Esetleg, ha még valaki tudna jó orvost ajánlani, írjon, mert nagyon érdekel.
Elfelejtettem írni, és elnézést is kérek, hogy a Róbert Károly nem érdekel, én nem tudom hívni azt a kórházat magánnak, de nem sértedésképpen írom, csak nekem nem jött be az a hely.
A Fenyőházi tippet is köszönöm, de hozzá jártam a terhességem alatt végig, aztán a szülésre nem jött be, elutazott, átpasszolt egy másik orvosnak. Nem baj egyébként, csak már nem megyek vissza hozzá.
A Varsányi doktornőn én is gondolkoztam egyébként, lehet, hogy rászánom magam a váltásra. Még utána nézek a neten is, bár a Fenyőházit is úgy választottam anno, hogy nézegettem fórumokat és jókat olvastam róla.
Amúgy a Rose is érdekel, de még nagyon nincs arról a helyről vélemény. Mármint más területen tudom milyen, csak még egy ismerősöm sem szült ott, nem hallottam tapasztalatot.
Én még nem voltam Fenyőházinál, jövő héten fog ultrahangozni a doktornő távollétében, kíváncsi vagyok rá. De az, hogy pont akkor utazik el, amikor szülése lenne, hát nem semmi :( Én sem örülnék neki, konkrétan pánikba esnék, mert én személy szerint nem bízom meg másban.
A Dr. Rose-ról én sem hallottam még semmit, pont ma nézegettem a honlapjukat, már csak egy szülészük van, eddig kettő volt.... És az áraik, uhhh... Telki sem olcsó, de ők viszik a pálmát! Viszont pazar helynek tűnik.
Sok sikert az orvosválasztáshoz, kívánom, hogy találd meg a neked legmegfelelőbb orvost!
Koszonom!
Igazabol, nem csinaltam belole nagy ugyet, hogy nem jott be a valasztott orvosom, mert nem volt semmi problema, de azert egy pillanatra panikba estem, bevallom:) Aztan a fajasok miatt el is feledkeztem az egeszrol. Szules utani napokban viszont mar bejott hozzam o is.
A Dr. Rose, ahogy szamolgattam, nem sokkal dragabb, viszont a terhesgondozas ara szerintem az. Raadasul itt a szules araba csak 1 nap ott tartozkodas tartozik, utana hazaengedik a kismamat es a babat. Ismerem ezt a helyet es jol utana is neztem, de, mint szuleszet milyen, azt sajnos sehol sem talaltam. Es ugye, bar ennyi penznel fontos a kenyelem, de az orvosvalasztas is alapos kell, hogy legyen.
Ha valaki tudna meg orvosokat ajanlani, irni roluk valamit, nagyon megkoszonnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!