Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem kap beöntést (mert...

Aki nem kap beöntést (mert nincs rá idő), az a Babával együtt minden mást is kinyom?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kérdésért, de nem szültem még és hallottam már pár helyről, hogy nem kaptak beöntést. Ilyenkor minden ott van??
2009. márc. 25. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia,igen ahogy a többiek is írták,előfordulhat.Míg nem voltam a szülőszobában nálam ez volt a "legfőbb gond" :-) ,de aztán nem is jutott eszembe,nem is figyeltem semmi másra,csak a babára.Egyébként a szülésznővel beszélgettem erről a beöntés közben és meglepően könnyedén kezelte a témát...ettől én is feloldódtam kicsit és nem görcsöltem rajta.Hidd el,ez nekik rutin...ha befolyik valami,hát letörlik és minden folytatódik tovább..:)
2009. márc. 26. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
szia! en nem kaptam beontest, de csak a babom jott ki. Viszont oszehanytam az agyat, es a ferjem is a gaztol, amit fajdalomcsillapitastkent kaptam. Epp csak felfogtam, h hanytam, mar ott is voltak a noverek es seperc alatt kicsereltek mindent. Nah jo a ferjem nem csereltek ki, az maradt a regi:-)
2009. márc. 26. 17:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,ha jön is valami,az lesz a legkevesebb,amivel foglalkozni tudsz majd:-)És egyáltalán nem ciki.
2009. márc. 26. 20:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valószínűleg akkor nekem sem ezen fog járni az agyam, csak most vagyok ilyen dilinyós... :-)
2009. márc. 27. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!