Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem kap beöntést (mert...

Aki nem kap beöntést (mert nincs rá idő), az a Babával együtt minden mást is kinyom?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kérdésért, de nem szültem még és hallottam már pár helyről, hogy nem kaptak beöntést. Ilyenkor minden ott van??
2009. márc. 25. 18:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen. De ahogy kijön, úgy takarítják.

Én kaptam beöntést hajnali 5kor, egész nap nem ettem, nem ittam, mégis jött cucc, mert este 5kor szültem.

2009. márc. 25. 18:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
szia! en nem kaptam beontest, de csak a baba jott:-)
2009. márc. 25. 18:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak kúpot kaptam, de nem tudtam wc-re menni. Hál istennek, csak a baba jött :)

Fel vannak készülve az ilyen esetkre

2009. márc. 25. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaptam beöntést,vajúdás alatt ittam is,csokiztam is és nem jött a babámon kívül más ;)
2009. márc. 25. 18:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Második szülésnél idő se volt, hogy adjanak beöntést.

Az elsőnél kaptam, így szinte vártam a másodiknál.Meg is mondtam a szülésznőnek és az orvosomnak, hogy kérem, mivel már két napja nem volt rendesen székletem. Azt mondták nincs idő, inkább nyomjak. Ennek ellenére tiltakoztam, de csak biztattak, hogy nyomjak, ez itt természetes szülés közben. Bevallom cikinek éreztem, de a kislányom elfeledtette gyorsan ezt az érzést.

2009. márc. 25. 19:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
szia én nem kaptam beöntést s nekem semmi se jött ki...mivel otthon vajúdtam nem ettem már akkor fél napja, meg ment is a hasam ....
2009. márc. 25. 19:05
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Szóval nem ciki, ha becsúszik egy kis hiba... :-)

Még csak 17 hetesek vagyunk, tehát még mesze van, csak érdekelt. És akkor ezek szerint nem is törvényszerű...

2009. márc. 25. 19:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, ez ott termeszetes, nem olyan, mintha mondjuk a fogorvosnal baleseteznel az asztalra, az ott ciki lenne. De peldaul ott meg a nyalad folyik, ott az a normalis.

Viszont en nem kaptam beontest, kulfoldon szultem es itt ez nem szokas, ennek ellenere nem volt baleset.

2009. márc. 26. 07:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az István khzban egyáltalán nem adnak beöntést,természetes,ha esetleg más is jön.Én a 2 órát vajúdtam,azalatt 2x kellett wc-re mennem...h ezért-e,vagy nem,nem tudom,de nekem csak a baba jött.Ne aggódj,a személyzet erre fel van készülve.Rögtön cserélik a balesetes lepedőt,a baba nem fog belefeküdni
2009. márc. 26. 11:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kaptam beöntést,volt is egy kis balesetem,ráadásul egy csapat medikus is nézte a szülésemet,annak ellenére,hogy előtte kitöltöttem egy papirt,hogy nem szeretném!az ő arcukon láttam némi megbotránkozást ez elég kellemetlen volt!máskülönben ha nem olvasom le az arcukról mi történt,szerintem észre sem vettem volna,mert maga a tolófájás is nekem egy székelési ingerre hasonlitott!
2009. márc. 26. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!