Be kell feküdnöm a kórházba egy héttel a kiírt nap előtt. Mit vigyek még magammal az összekészített szülős csomagomon kívül?
közhely, de könyvet érdemes rakni. Én is bent feküdtem a kórházban túlhordással, még 6 napot, meg még utána 3-at. Mi a kismamákkal jól elsztorizgattunk, nagyon jó kis partnereim voltak, csak az volt a bosszantó, hogy aki bekerült mellém, az mindenki másnap/aznap elment szülni...Bezzeg én! De szövőttek klasz kis barátságok is, akikkel iwiw-en a mai napig tartjuk a kapcsolatot.:) Könnyű szülést neked!
Egy 8 hós manó anyukája
Szia!
Én is túlhordás miatt feküdtem bent. Jókat dumcsiztunk a többiekkel, de így is nagyon lassan vánszorgott az idő. Ha szereted vigyél rádiót, vagy zenét.
Én tréningruhában voltam nappal, nekem így szimpibb volt sétálgatni napközben a folyosókon.
Szia! Én nappalra vittem kényelmes tréningnadrágot+pólót, csak éjszakára vettem át a hálóinget. Igaz, én második nap este mentem szülni:)
Vittem magammal újságokat, rejtvényeket, de nem olvastam szinte semmit, inkább jókat beszélgettem a többi kismamával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!