A szules utani 6het az 6het legyen feltetlenul?
Figyelt kérdés
Hello!5hete szultem(sima szules volt gatmetszessel) nem verzek mar kb 3-4napja nem is faj ugy...es tegnap szerelmeskedtunk,szepen lassan(mert mar nem birtunk magunkal)foleg a parom:) Nem kellett volna?Lesz valami bajom? koszi elore is!Es utana mar lehet rendszeresen, vagy nem szabad surun szerelmeskedni?2009. márc. 23. 22:51
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj szerintem. Igaz ugyan, hogy 6 hetet mondanak, de nekem is azt mondta a doki, hogy nem feltétlen kell útját állni a vágyaknak.
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan. Nálunk se volt egyszer se 6 hét az a 6 hét. :)
3/7 anonim válasza:
Mi még az 5 hetet se bírtuk kivárni! :-)
A lényeg, hogy a vérzés és a gyermekágyi folyás is elmúljon teljesen, ne fájjon semmid, na és persze különösen ügyelni kell a tisztaságra!
A sűrűségre vonatkozó kérdésed pedig egyéni étvágyfüggő! ;-)
4/7 anonim válasza:
Szia!Mi sem birtunk még 5 hetet sem várni,semmi probléma nem volt,most ujra babát várok.
5/7 anonim válasza:
MI sem vártunk csak 5 hetet,6.11 es mennyi idő után lettél ismét terhes?
6/7 anonim válasza:
Mi sem vártunk 6 hétig. Viszont gumit használjatok! Még vigyázzatok nagyon nehogy valami kis gyulladásod legyen.
Amúgy semmi bajod nem lesz.
Sok boldogságot a picihez!
16+6hetes km.(+egy 5éves kiscsaj anyukája:))
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!Akkor mindent bele apucim:)
2009. márc. 24. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!