Hogy zajlik szülés után a Péterfyben? Velem lehet a baba és mikor mennyi időt?
Szia,
Én még nagyon messze vagyok a szüléstől, de tudom /én ott fogok szülni/, hogy a péterfyben vannak alapítványi szobák ahol veled lehet végig a baba, hogyha nincsen semmiféle komplikáció.Ezek lehetnek 1 vagy 2 ágyas szobák, ki mit választ.Természetesen ezért külön kell fizetni, de ha jól tudom akkor az 1 ágyas szoba napi 6000 ft környékén van.Ezeket az infókat lehet, hogy csak személyesen kapod majd meg, addig is itt az oldala a korháznak.
Talán segít valamit.
Üdv
15 hetes kismama
Szia!
A szülés napján nem kapod meg a babát, hogy pihenni tudj, de utána a hátralévő 3 napban melletted van egy bevásárlókocsi formájú kis ágyban. ha alapítványi szobát kérsz, akkor egyedül vagy. Én simában voltam, ketten voltunk. Éjszakára is melletted hagyják a babát. Ha kéred akkor alhat benn a csecsemő részlegen, nem csinálnak gondot. Én egyszer adtam be éjszakára, de egyébként végig veled van a kicsi. Megmutatják mit kell csinálni, hogy kell pelenkázni és a köldökcsonkot kezelni. Ha bármi más kérdésed van segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!