Túlsúllyal merjek még egy gyereket vállalni?
Szia!
Mennyi túlsúlyod van? Én 107-el kezdtem a terheségem, most 114 vagyok 37hetesen, és nem diétáztam...
Engem nem viselt meg, hogy nagy darab vagyok. Nemtudom, hogy a szülés hogyan fog zajlani, nekem is császár volt az első farfekvés miatt, de most bízom benne, hogy menni fog simán...
Ja és az előző terhességemnél sem voltam "kisebb", és bikinibe vágtak.
Köszönöm a megnyugtató szavakat! Akkor lehet belevágunk!
Én amúgy az elsőnél olyan 82 körül voltam és 10-12 kilót híztam, ahogy a kórházból hazajöttünk már nem is volt rajtam ez a felesleg. Én kb a kicsi egy éves kora után néhány hónappal kezdtem el nagyon hízni. Most kb 105-nél tartok. Most megállt valamiért. Pedig nem eszek kevesebbet. Voltam a háziorvosnál nem e van pajzsmirigyem, elküldött vérvizsgálatra és nincs, elvileg. Egy kicsit magasabb volt a cukrom. Azóta nem mértem, de valahol megéretem megint. Bár szerintem nem vészes.
Amúgy én attól is félek, hogy nehogy vmi baja legyen a nagy túlsúlyom miatt a babának. Meg hogy hogyan fogok tudni mozogni a nagy után terhesen, meg utána. Soha nem voltam egy vékony alkat, de hogy ilyen gömbölyű leszek valaha sosem hittem. Dolgoztam nagyon strapás munkahelyen, ahol egy perc megállás sem volt meg evés se nagyon, mégsem fogytam le. Egy kicsit talán átalakultam, de ennyi. Én már örökre ilyen nagy maradok?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok továbbiakat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!