Ha csak 24 naposak voltak a ciklusaim, mekkora az esélye hogy előbb szülök a kiírtnál, és kb mennyivel?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megérzés e, vagy inkább csak vágyom rá, de úgy érzem a hétvégéig szülni fogunk. Ápr. 6ra vagyunk kiírva, tehát elvileg még kerek 2 hét. A ciklusaim átlagosan 24 naposak voltak, de volt hogy még rövidebb. Ez vajon mennyit jelent a kiírt időponthoz képest? Hja és a doki júli 13-ra tette a fogamzás vélhető idejét, amiről tudom hogy júli 11 volt.2009. márc. 23. 13:22
1/5 anonim válasza:
Ha minden a nagykönyv szerint történne akkor 6 nappal előtte szülnél.Mert az orvosok 28 napos ciklussal számolnak itt már 4 nap eltérés van +te tudod,hogy 2 nappal korábban volt a peteérés.De!Mivel semmi sem úgy történik igy nem lehet megmondani.Mivel ma elég frontos nap van akár még ma is szülhetsz.Mindenesetre és sok szerencsét kívánok nektek előre!Könnyű szülést!
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok!Peteérés helyett fogamzás!!!!Bocsi a tévesztésért
3/5 anonim válasza:
Nekem is mondott valami olyasmit a doki,hogy a ciklus hossz befolyásolhatja a szülés idejét. Rövidebb ciklus estén a terhesség pár nappal idősebb mint a papír szerinti kora. Én a 25 nap körüli ciklusommal vígan kibírtam a 40 hetet, tehát nem feltétlen jelenti azt, hogy hamarabb fogsz szülni.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát... jóslóim már vannak egy ideje... jó lenne ha az első válaszolónak lenne igaza, és már ma megindulna, mert bár a türelem nagy erény, én most eléggé híján vagyok :) Nagyon nem szeretném ha a 40. hét után befektetnének... bízom abban a -6 napban :)
2009. márc. 23. 16:23
5/5 anonim válasza:
Nekem is 24 napos ciklusaim voltak a teherbeeses elott, es ehhez kepest 40+2 napra szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!