Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült mostanában a MÁV...

Ki szült mostanában a MÁV kórházban? És kinél? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 éve szültem, az akkori osztályvezető főorvosnál (most ő az egyik részlegvezető főorvos), és minden rendben volt.

A szülőszoba nem nyomasztó, volt benne labda, kötél, sarokkád, rádió, talán még bordás fal is :)

Minden a szülő kismamákért van. a szülésznők is nagyon kedvesek voltak. Én meg voltam elégedve.

A második babámat augusztusban is ide várjuk.

Ja, a csecsemős osztály is kellemes volt, 3 ágyas, de úgy helyeztek el minnket, hogy csak ketten legyünk. A szobákban van a mellékhelyiség és zuhanyzó. Természetesen baba-mama barát a kórház, első éjszaka még nem kapod meg a kicsit (hogy pihenj, illetve megfigyelik a babát), aztán persze megkapod. A nővérek is profik voltak és segítőkészek.

Üdv!

2009. márc. 23. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

November végén szültem, pont ma 4 hónapos a kislányom! :-)Én nagyon meg voltam elégedve mind az orvossal Tidrenczel doktro, mind a szüléznővel! Nagyon jól felszeret kórház, képzett személyzettel! Abszolut pozitív élmény a szülés. pedig rendesen megszenvedtem a babámért!

Ha konkrét kérdeseid vannak, szívesen válaszolok priviben!

:-)

2009. márc. 23. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Jómagam az internetes fórumok alapján választottam a Máv-kórházat és ott dokit. A dikival nem is volt semmi gondom , (GULYÁS DOKI)de a kórház? Hát ott kezdeném, császáros voltam és 3 nap után úgy engedtek haza,hogy a pici be volt sárgulva. 3nap múlva a Heim Pálba kötöttünk ki, a picinek súlyosabb lett a tünete.A Máv kórtermeinek két bejáratuk van 1 a folyosóra nyilik ahol a betegeket és az ebédet szállítják és ott lehet fogadni a látogatókat is és baromi zajos, a halottakat is felébreszti ha a kocsikat tolják a kockakövön. Kockakő van lerakva és fém kocsin tologatnak 10 percenként vagy kaját vagy beteget. A másik folyosó a nővér és beteg folyosó ahol a szintén zajlik az élet . Ja és a baba ajándék csomagot sem kaptuk meg aznap haza menős anyukákkal. A nővérkének úgy kellett szólni, hogy kicserélné a kötésemet a műtéten mert átvérzett és haza mennék: mert elengedtek(!!!! Szerintem kevés a doki és a nővé,r a csecsemő osztály meg maga a KÁOSZ A SZÓ SZOROS ÉRTELMÉBEN ÉS FELELŐTLEN a GYEREK DOKI. A csecsemő osztályon a kék fény alatt volt egy baba, mert csak egy ilyen szerkezet van és gondolom azért nem raknak alá mindenkit akit kéne, és szegény gyereknek le volt csúszva a kötés a szemén és úgy szoltunk a csecsemősnek, hogy le kéne ismét ragasztani mert megvakulhat persze ők ben vihorásztak a kolléganőkkel. A Heim Pálba 4 baba volt bent a sárgaság miatt amikor mi is és mint a 4 a Mávban született. SAJNOS EZEK A TAPASZTALATAIM 2009.10.HÓBAN SZÜLTEM!!!!!!
2009. dec. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!