Hasszorító pántot hol lehet vásárolni, lehetőleg olcsón és kb. mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 14:27
1/8 anonim válasza:
Brendonba láttam viszont elég drága 5-7.000 ft. körüli.
2/8 anonim válasza:
Én sportbotban vettem fogyókúrás övet. 1690 Ft volt, tépőzáras, szerintem az is megteszi.
3/8 anonim válasza:
A szülés utáni haskötő bugyi egy picit más, mit a fogyókúrás öv. Na mindegy, én rendes haskötő bugyit viseltem, az enyém 6000 forint volt, a pécsi plázában nem tudom milyen nevű bababoltban, de nem Brendon volt.
4/8 anonim válasza:
Én vasarnapra vagyok kiirva, igy nem tudom - fogok hasznalni a haskötöt vagy sem... a dokim azt mondja hogy a hasi izmok ilyenkor nem müködnek...
5/8 anonim válasza:
Én a Baross utcában vettem egy kismama-bababoltban 4500 Ft-ért. Gyólyahír vagy mi a bolt neve.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2008. febr. 22. 19:40
7/8 anonim válasza:
Próbáld meg gyógyászati segédeszköz boltokban. Nekem ott javasolták h talán a bugyinál jobb a pánt v öv mert ugye már szülés után lehet használni, persze nem egész nap.
Az ára is kedvező 3-4 ezer körül.
Üdv. 36 hetes kismami
8/8 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok.
Azt elfeljtettem h szülés után 2-3 napig vérzik a seb rendesen, azért jobb a pánt a bugyinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!