Kecskeméten lekötöznek szüléskor?
Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 15:38
1/6 anonim válasza:
Lekötözés? Milyen középkori módszer ez? Sztem ma már nemigen kötöznek le szüléskor senkit.
2/6 anonim válasza:
Én először több mint 20 éve szültem, akkor se kötöztek le senkit, sőt anyukám se mesélt ilyet.
3/6 anonim válasza:
Szülőszoba látogatáskor én is azt hittem hogy majd lekötöznek, mert a szülőágyon ott volt két darab kötél. Még kérdeztem is a dokit hogy minek az, kikötnek vagy mi? Erre elmosolyodott, s mondta az a ctg felerősítéséhez kell majd :D
4/6 anonim válasza:
Én Kecskeméten szültem és ilyenről szó sem volt, de szerintem más kórházban sincs ilyen!!!
5/6 anonim válasza:
Ha lekötözés alatt a láb kengyelbe rögzítését érted, akkor azt kórháza válogatja... Én Hmv.-helyen szültem, és ott pl. mindenkinek lekötözik a lábát.
6/6 anonim válasza:
Kecskeméten szültem és NEM!!! A térded te tartod felhúzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!