Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kecskeméten lekötöznek szüléskor?

Kecskeméten lekötöznek szüléskor?

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Lekötözés? Milyen középkori módszer ez? Sztem ma már nemigen kötöznek le szüléskor senkit.
2009. márc. 22. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Én először több mint 20 éve szültem, akkor se kötöztek le senkit, sőt anyukám se mesélt ilyet.
2009. márc. 22. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Szülőszoba látogatáskor én is azt hittem hogy majd lekötöznek, mert a szülőágyon ott volt két darab kötél. Még kérdeztem is a dokit hogy minek az, kikötnek vagy mi? Erre elmosolyodott, s mondta az a ctg felerősítéséhez kell majd :D
2009. márc. 22. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Én Kecskeméten szültem és ilyenről szó sem volt, de szerintem más kórházban sincs ilyen!!!
2009. márc. 22. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha lekötözés alatt a láb kengyelbe rögzítését érted, akkor azt kórháza válogatja... Én Hmv.-helyen szültem, és ott pl. mindenkinek lekötözik a lábát.
2009. márc. 22. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Kecskeméten szültem és NEM!!! A térded te tartod felhúzva.
2009. márc. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!