Menszesz szerű fájások 36+5hetesen jelenthetnek szülést? Nektek volt ilyen?
Figyelt kérdés
36+5hetes vagyok.ma délután kezdett el kicsit fájni a hasam alja úgy mintha meg akarna jönni,aztán kis idő múlva elmúlt.később megint elkezdett egy kicsit fájni és megint elmúlt.és most megint elkezdett egy kicsit fájni.a babám helyezkedik nyomkodja magát kifele,meg picit elkezdett fájni a hátam is.első baba ezért nem tudom hogy ez csak jósló vagy azt jelenti hogy nemsokára baba lesz.most amúgy egyedül vagyok mert a párom éjszakás.holnap kell mennem nstre,ha éjszaka nem lesz semmi a menszesz szerű fájásokon kívül akkor nem hívom a dokim.remélem az nstn megtudom hogy mi ez2011. jún. 14. 21:18
11/14 anonim válasza:
Szia!Mi a helyzet Veletek?Én 37+3 hetesen szültem,igaz,nekem nem volt tünetem,a szülésznőm az NST utáni vizsgálaton konstatálta,hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok...volt dolgunk,mondta,hogy délután menjünk vissza.Addigra majd 3 ujjnyi voltam.Burkot repesztett,és bő 2 órával később meglett a babám.
12/14 A kérdező kommentje:
szia!még egyben vagyunk.nemsokára indulunk nstre.ha menszi szerűen fáj a hasam azt kimutatja az nst?mert most is vannak menszi szerű fájásaim.számítsak rá hogy bent tartanak?
2011. jún. 15. 08:47
13/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem már egy hete vannak ezek a mensi szerű fájdalmak, még egyben vagyunk..
38+3hkm
14/14 anonim válasza:
Nekem is volt- de ez nem szülési fájdalom teljsen- hanem készül a szervezeted a szülésre. Kicsit tágulnak az izmok, szövetek, szélesedik a csípő- ilyenkor ez természetes. Meg lehet, hogy tágulsz is már szépen fájás nélkül! :)
Nekem is ez volt- ahogy az egyik válaszoló írta, 38hetesen nst utáni vizsgálaton mondta a doki, hogy bő 2ujjnyi a méhszáj- nem is éreztem... :)
Délután visszamentünk, akkor már 3ujjnyi volt.
Ez volt fél négykor (eddig nem volt semmi fájdalmam) és negyed hatkor a baba már a pocakomon volt!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!