Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Menszesz szerű fájások 36+5het...

Menszesz szerű fájások 36+5hetesen jelenthetnek szülést? Nektek volt ilyen?

Figyelt kérdés
36+5hetes vagyok.ma délután kezdett el kicsit fájni a hasam alja úgy mintha meg akarna jönni,aztán kis idő múlva elmúlt.később megint elkezdett egy kicsit fájni és megint elmúlt.és most megint elkezdett egy kicsit fájni.a babám helyezkedik nyomkodja magát kifele,meg picit elkezdett fájni a hátam is.első baba ezért nem tudom hogy ez csak jósló vagy azt jelenti hogy nemsokára baba lesz.most amúgy egyedül vagyok mert a párom éjszakás.holnap kell mennem nstre,ha éjszaka nem lesz semmi a menszesz szerű fájásokon kívül akkor nem hívom a dokim.remélem az nstn megtudom hogy mi ez
2011. jún. 14. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Lehetnek jósló fájások, mert helyezkedik a baba. DE! Ha legközelebb érzed, akkor mindenképp nézz órát is, hogy a kettő közt mennyi idő telik el. Ha éjszaka is érzed, és rendszeres, akkor mindenképp hívj ügyeletet, vagy mentőt.

A kórházba viendő holmik össze vannak már készítve? Ilyenkor nem árt már, ha kész a pakk. :)

2011. jún. 14. 21:24
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi hogy ilyen hamar válaszoltál.amúgy kicsit nyilal is a hasam aljába meg olyan fura érzésem van.esetleg meleg vízzel zuhanyozzak le?
2011. jún. 14. 21:29
 3/14 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem írni hogy a cuccom már össze van rakva.:)
2011. jún. 14. 21:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne legyen túl meleg, mert vérbőséget okozhat, és beindithatja a méhösszehúzódásokat. Ha netán bő nyálkás váladék távozna a hüvelyedből, az a nyákdugó, ami lezárja a méhszájat, míg nem kezdesz tágulni. ha még nem volt ilyen, akkor ne aggódj nagyon. :) Ha volt, akkor sem kell aggódni, lényeg az, hogy ha rendszereződnek ezek a görcsök, esetleg erősödnek, akkor mindenképp dokihoz kell jutnod. Bár elméletileg még csak azt érzed, hogy a baba behelyezkedik. Ha eddig problémamentes volt a terhesség, akkor elég kicsi az esély, hogy még beinduljon a szülés
2011. jún. 14. 21:37
 5/14 A kérdező kommentje:
rendben akkor most elmegyek lezuhanyzom,langyos vízben.még nem ment el a nyákdugó de úgy érzem kicsit most erősebben fáj a hasam és a baba is nagyon erősen tolja kifele magát(ez nem tudom hogy számít e és a derekam is fáj).ha beindulna a szülés vagy elfolyna a magzatvíz a párom kocsival 5 perc alatt itthon van szóval amiatt nem aggódom.:)
2011. jún. 14. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
A tolófájást egyébként majd úgy ismered fel, hogy olyan érzés, mint ha piszkosul kellene kakilnod. Egyébként a mensi-szerű görcs jóslófájás lehet, de mint írtam, ha rendszeres, és ritkulnak az időközök, akkor az már a szülési fájás lesz.
2011. jún. 14. 21:45
 7/14 A kérdező kommentje:
kicsit nyilal a hüvelyembe ez normális?
2011. jún. 14. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, elvileg normális, mivel a baba helyezkedik. elképzelhető, hogy el fog tartani 1-2 hétig is ez a szakasz.
2011. jún. 14. 22:27
 9/14 anonim ***** válasza:

nekem volt, és 37+2 napra megszületett a lányunk.

DE ez nem jelent semmit.

Pihenj sokat és ne aggódj!

Sok boldogságot a picurhoz!

2011. jún. 14. 22:32
 10/14 A kérdező kommentje:
22:32 és te mit tennél most a helyemben?és holnap mire számítsak az nst-n?esetleg vigyem a kórházi cuccomat is magammal?még nem mentem lezuhanyozni.zuhanyozzak meleg vízzel?mert azt hallottam ha ezek a fájások a szülést jelentik akkor a meleg víz felerősíti a fájásokat ,és akkor tényleg beindul a szülés.
2011. jún. 14. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!