Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig fáj szülés után a szex?

Meddig fáj szülés után a szex?

Figyelt kérdés
3,5 hónapja vacuumos szülésem volt így elégé szétszakadtam kívül belül.
2009. márc. 21. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hüvelyi úton szültem,már másnap tudtam ülni,guggolni és mégis 6 hónapos a kisfiam és még mindig fáj a szex.Már néha én is azt hiszem hogy soha nem lesz a régi:(
2009. márc. 21. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a 4. héten nem fájt már. Én is hüvelyi úton szültem, de én nem repedtem.
2009. márc. 21. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
5 honapja szultem es meg mindig faj egy kicsit,de lehet azert mert mindig bevagyok elotte gorcsolve,hogy fajni fog.
2009. márc. 21. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hüvelyi szülésem volt, szakadtam kívül belül, durva roncsolódások stb... 8 hónapig fájt a sex. Most 11 hónapos a babám és még mindíg van olyan eset, hogy fáj persze már nem annyira de óvatosak vagyunk. Mielőbbi gyógyulást és sok türelmet nektek.
2009. márc. 21. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Én gátvédelemmel szültem, négy hét után voltam kontrollon és mivel minden rendben volt, vérzésem sem volt már így zöld utat kaptunk. Igazából nekem már az első alkalom sem fájt, inkább csak furcsa volt, nem tudtam elengedni magam, mert közben folyamatosan arra gondoltam, hogy mi van, ha kitágultam és nem lesz már soha rendben a szexuális életünk.

De nem volt semmi gond és azóta sincs.

Állítólag a legtöbb esetben gátmetszéses, vagy durvább szülés esetén nem konkrétan a vágás, repedés helye tehet a fájdalomról, hanem egyrészt az, hogy az ember görcsöl miatta, másrészt az, hogy szoptatás miatt gyakori a hüvelyszárazság az izgalom hatására, mert elvileg a vágás, illetve a szülés után keletkezett horzsolások (ha nincs további probléma) akkor két hónapon belül teljesen begyógyulnak.

Síkosítót próbáltatok már használni?

2009. márc. 21. 22:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek akkor egy kicsit megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül. Használunk sikósítót de egy ponton akkor is fáj.
2009. márc. 22. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem majd 5 hónap kellett, mire nagyjából olyan volt a szex mint régen, de néha még mindig jól jön a sikosító (8 hós a fiam)
2009. márc. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!