Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülést követően lett valami...

Szülést követően lett valami maradandó problémátok/betegségetek? Császár vagy hüvelyi szülés?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 10:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem értem azokat az embereket, akik benéznek egy kérdéshez, és össze vissza pontoznak. Mi értelme??

Nektek köszönöm a válaszokat,nincs lepontozás!!

2011. jún. 13. 15:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem jött össze a gátvédelem és szakadtam is, a szakadás helyét még most is érzem. ahol pedig vágtak,az gyorsabban gyógyult. császárnál talán nincsenek ilyen kellemetlenségek, viszont veszélyes, átvágják az egész hasfalat, méhet, stb... ha nem muszáj, nem is csinálják szívesen. de ha nagyon akarj az anyuka, biztos vannak olyan orvosok akik belemennek.
2011. jún. 14. 08:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem császároztak és utána nagyon fájt a sebem főleg a második nap alig tudtam lépni is.

De így 7 hónap elteltével már csak időjárás változásnál szoktam érezni.

Szülés óta egy kicsit dagad a lábam.

2011. jún. 14. 14:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelyi úton szültem, első baba.

2860 gramm 50 cm. Szóval nem nagy.

Eltörött szülés közben a farok csontom,és hetekig sem ülni,sem rendesen feküdni nem tudtam.

Tovább lábadoztam,mint a császáros anyukák,a gyerkőcöt alig tudtam ellátni,olyan fájdalmaim voltak.

Azóta is érzékeny frontokra,és nem is jól forrt össze,úgyhogy ferde lett.

Nem látszik,csak érzem.

2011. jún. 14. 17:11
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Hüvelyi úton szültem EDA-val két hónapja, 40+6 hétre, 3600-os babámat Eddig semmi mellékhatás :)
2011. jún. 16. 14:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
2 császár után nincs maradandó sérülés. Egész fitt voltam, bár 2. alakalommal tovább tartott a felépülés. A császárnál és a hüvelyi szülésnél is lehetnek maradandó károsodások, nem lehet kijelenteni, hogy egyik jobb, mint a másik.
2011. jún. 16. 14:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én császárral szültem 2,5 éve, azóta is fáj a heg frontokra, és ha hason fekve tornázok, nagyon huzodik.

És ki ne hagyjam, hogy terhesség alatt lett epekövem, és olyan "klassz" volt, hogy az altatásos császárom után 6 héttel kivették az epehólyagomat (altatásban persze).

De legalább nem lett gátsebem :) Csak a hasam olyan, mint 1 térkép.

2011. jún. 16. 14:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelyi szülésem volt. Gátmetszés volt, de nem túl nagy, viszont belül is kellett több helyen varrni. A gátmetszésem és a varrások helye nagyon ronda maradt, dokim hüvelyplasztikát javasolt.
2011. jún. 16. 14:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Két hüvelyi szülés, az elsőnél komplikáció volt a babával: vágtak, de szakadtam-repedtem tovább. Egy év volt, mire kb. már nem fájt. A másodiknál csak picit repedtem a régi vágás mentén.

Viszont: brutális aranyérproblémáim vannak. Hamarosan gyűrűzésre kell mennem, mert szeretnénk még egy babát, és azt mondta a doki, hogy a terhesség már nagy szívás lenn ilyen állapotban.

A gátam minden délután/estére fáj, ha nagyon fáradt vagyok, akkor nem tudok egyenesen állni, csak úgy, mintha a pisit tartanám vissza...

2011. jún. 16. 15:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Hüvelyi úton szültem fájdalomcsillapítás nélkül. 3500g és 54 cm baba. Leesett a szívhangja, nyestek szét teljesen hogy siessünk, egy nyomásra kinn volt.

Három réteg varrat, hüvelyplasztika. Elvarrtak egy idegszálat és egy nyirokmirigy szálat vagy hogy hívják. Én is virgonc voltam az első pár napban, ültem, stb stb. A szülés után egy héttel jelentkeztek a problémák.

A hús ment szét, felduzzadtam, vonyítva jártam pisilni! nem hogy mást. Igen közeli barátságot kötöttem a fagyasztott borsóval :)

Mivel engem itt-ott szétvarrtak (ideg, nyirokmirigy), ezért a szex a mai napig fájdalmas, és egyáltalán nem nedvesedek.

Most 2 éves a lányom, és nem lesz több baba

2011. jún. 16. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!