Nyíregyházán kinél szültetek? Ki volt a szülésznő?
Igazából én még nem szültem majd csak fogok mert augusztus 10-re vagyok kiírva, de nekem Karászi Gyula a fogadott dokim, és úgy tudom neki van egy bevált szülésznője is. Neked van fogadott orvosod?
Boldog babavárást,
19 hetes kismama:)
Én Dr.Pethő Györgyhöz járok! Még nem fogadtam meg,de őt szeretném,mert nagyon megvagyok vele elégedve! És nekem nagyszerü a magánrendelésén is az időbeosztás!
Én augusztus 9-re vagyok kiirva! És te tudod már,h kisfiú vagy kislány?
Második válaszoló: Én Orosz Lászlót onnan ismerem,h nála születtem!:) Igaz az már nem most volt!
Nekem nem ő csinálta a 12hetes genetikai uh-ot!
És ti mikor mentek 4d-s uh-ra? És hová? Mert az hallottam van a kórházban is,a víz utcán is,meg a szegfü utcán is!
Nekem nem probléma,h belekérdeztél! Én is beleszoktam!
Boldog babavárást!
17:32-es vagyok, Nekem egyértelmű volt, Karászi lesz a fogadott dokim mert már a terhesség előtt is hozzá játram, rákszűrésre, vagy ha valami nőgyógyászati gondom volt.Mikor babás lettem hozá mentem és már akkor mondtam ,hogy hozzá szertnék járni. Azt nem tudom ki a szülésznője, de van egy szülésznő akivel szeret együtt dolgozni,
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!