Milyen az amikor tényleg beindul a szülés? Mit kell érezni olyankor és mennyire? Mihez lehetne leginkább hasonlítani a fájásokat? 37 hetes pocakos!
2. válaszoló!
És milyen időközönként keményedtél?
Nekem sem voltak fájásaim, jóslófájásaim sem. Csak a hasam keményedett egyre többet. 6 nappal hordtam túl, aznap, ha jól emlékszem, úgy fél óránként keményedett a hasam. Reggel magzatvízvizsgálaton mondták, hogy kitágultam, így indították a szülést. Mikor rámkötötték az infúziót és beindultak a fájások, azok nekem menzesszerűek voltak, csak erősebbek. Aztán egyre erősebbek... :) Infúziótól számolva, kb. 5,5 óra alatt született a kisfiam.
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Szia! Nekem csak a derekam fáj! A pocakomba semmit nem éreztem, de a derekamba annál inkább. 12 órakor voltam POSE-n (ott éreztem az erős keményedéseket), 15-tól elkezdett fájni a derekam 5 percenként. Egyre sűrűbb lett és jött hozzá székelési inger is.17-kor már 3 percesek voltak. Ekkor már csak levegőt visszatartva lábujjhegyen állva "vészeltem át" a fájásokat. 18-kor beértünk a kórházba, 20:30kor a kezembe volt a kisfiam. :)) A dokimat is felhívtam du.-n, hogy szerintem indulok hozzá, de azt monda amig a pocimba nem érzek semmit az csak jóslófájás. Hát ő is meglepődött amikor bementem hozzá és bizony szültünk. Pedig egy nagyon jó, tapasztalt, neves doki. Szóval figyelj oda a derékfájásokra is!
Könnyű szülést!
10 hetes anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!