Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért kérdezik minden második...

Miért kérdezik minden második kérdésben meg, hogy 3,5-4 kg babák nagyok-e, ha egyszer nem azok?

Figyelt kérdés
Miért nem érti meg sok anyuka, hogy attól, hogy formás a gyereke, attól még 3700 grammal nem nagy? Legyen szó gátvédelemről vagy bármiről. Én óriásmagzatokat szültem, egyik sem volt 4,5 kiló alatt, nekem megmutatnak egy 3,5 kilós gyereket akkor meg sem merem fogni. Attól, hogy itt bizonygatják, hogy milyen nagy, attól még pont átlagos babájuk lesz. És egyáltalán miért jobb nekik bebeszélni maguknak ezt a hülyeséget?
2011. jún. 2. 13:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hát azért a 3700 gramot nem nevezném kicsinek. Persze óriásmagzatnak sem.

De valahogy nem is értelek, eléggé támadó jellegű a kérdésed.

Vagy most mit szeretnél, hogy gratuláljunk neked a 4,5 kiló feletti babáidhoz? ...mert azok aztán tényleg nagyok, ha már itt tartunk...

2011. jún. 2. 13:34
 2/19 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Az elmúlt nap termése pár perc alatt összeszedve. Én sem azt írtam, hogy pici, de azért nem is nagy. Pont átlagos. Azt nem értem, hogy miért kérdezik meg egymás után. Vagy azt hiszi, ha a 3650-re azt mondják átlagos, akkor 5 dekával több, már nagy?

Én nem akarom, hogy dicsérjenek a nagy babáimért, hisz könnyű és gyors szüléseim voltak. SŐT meg vagyok róla győzödve, hogy egy 2,5 kilós gyerekkel is meg lehet szenvedni.

Vagy csak egyszerűen az nem tetszik nekik, hogy ÁTLAGOS méretű a babájuk?!

2011. jún. 2. 13:42
 3/19 anonim ***** válasza:

Én az első linkre válaszoltam másodikként!

Én úgy erzem a lányom nagy volt, igaz csak 3950 gramm volt de 61 centi!Nem dagi volt, hanem hosszú!Így volt nagy!

Én nem dicséretet várok érte, meg nem elismerést, de akin nem kell visszahajtogatni az 56-os tipegőt henm nem fér bele az szerintem nagy!

2011. jún. 2. 13:58
 4/19 anonim ***** válasza:

Én eddig egy óriásmagzatot szültem. A kislányom 15hónappal ezelőtt volt 4950gramm és "csak" 55cm. Akkor tényleg egy kis gombóc volt! Majdnem mindenkinek az volt hozzám az első kérdése hogy cukros vagyok? Nem vagyok cukros,nem is voltam! És mikor mondom hogy császárral született,ja úgy könnyű. Nem egyszer mondtam már hogy igen könnyű volt,de előtte 1napot vajúdtam,és kihordani egy 5kilós gyereket az a valami.

Most már kinőtte a duciságot,12kg és 84cm.

2011. jún. 2. 14:14
 5/19 anonim ***** válasza:
9%
Vagyis sikerült feltenned még egy kérdést, ami arról szól, hogy mekkora a nagy baba..
2011. jún. 2. 14:14
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora a nagy baba, mert azt én is tudom. Azt nem értem, hogy miért kell ezen problémázni.

MOst azok a kérdések vannak túlsúlyban, hogy milyen nagy a 3,5 kilós gyerek, fél éve meg, hogy milyen kicsi a 3,5 kilós gyerek. PEDIG ÁTLAGOS MÉRETŰEK!

2011. jún. 2. 14:31
 7/19 anonim ***** válasza:
Jól van már, nyugodj meg. Persze, hogy átlagos. A tw gyerekeid mwg nem azok,nôk átlagon felüliek. Aki meg kérdezi, lehet, hogy azért teszi, mert valaki leóriásbébizte a 3650-es babájukat.
2011. jún. 2. 16:45
 8/19 anonim ***** válasza:
Tw=te, mwg=neg, nôk=ôk. Bics, elgépeltem.
2011. jún. 2. 16:46
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez a súlyverseny. Az anyukák már a szülészeten próbálnak "túltenni" a többi anyukán.

-Fúúú, az én gyerekem háromezer hétszázötvennel lett.

- Az enyém meg háromezer kilencszáznegyvenöttel.-

mire az első -De képzeld nekem nem fért ki, majdnem császározni kellett.

-Ne is mondd! Engem tíz órát hagytak szenvedni.

-Ne mondd! A szülésznő olyan bunkó volt!

Valahogy ilyen ez a versengés. Próbálnak a mamik túltenni egymáson.

2011. jún. 2. 17:01
 10/19 anonim ***** válasza:
Én meg pont lecartam,hogy kié mekkora...2 fiam született,az első 3390 gramm volt,a 2. 3090 gramm.Pont jó volt ez így.De ha már óriás babákról beszélünk,a szobatársam első gyereke 4900 grammal született-természetes úton!-a 2.(akkor szültünk együtt)-az Ő elmondása szerint-kicsi lett,4600 gramm.Ettől függetlenül senki nem óriás bébizte le őket,és a csajszinak is tök természetes volt,hogy az Ő gyereke akkora,az enyém meg emekkora.Kész.
2011. jún. 2. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!