En a napokban fogok szulni (nagyon remelem, hogy reggelig meglesz a baba, mert kicsit fajdogalok). Lezuhiztam, hajat mostam es szaritottam, a szemoldokomet es a szempillamat pedig kifestettem tartos festekkel. Igy par napig turheto a kinezetem, a latogatok sem fognak tolem megijedni.
De egy sminkben valo szulest nem vallalnek be.
2009. márc. 17. 13:09
12/23 anonim válasza:
Számomra félelmetesen lehangoló, hogy ennél nagyobb problémája nincs egyeseknek.
Szerintem a szülés a babáról szól, és nem arról, hogy milyen hosszú a szempillád...
:-(
2009. márc. 17. 15:13
13/23 anonim válasza:
Szerintem meg az lehangoló, hogy vannak emberek, akik egyáltalán nem tudnak elnézni olyan dolgok felett, amelyekkel nem értenek egyet, még akkor is, ha ezek aprócska dolgok.
Én speciel megértem a kérdezőt, ha szülés előtti utolsó napokban nincs "nagyobb problémája" és ilyeneken gondolkodik, mert akkor már én is annyira vártam a babát, hogy minden hülyeség az eszembe jutott, már minden készen volt, se könyvre, sem filmre, se semmire nem tudtam koncentrálni, még a légyszart is megszámoltam volna a plafonon, ha lett volna.
2009. márc. 17. 15:50
14/23 anonim válasza:
Attól, hogy az ember eszébe jut a sminkelés, még nem vonja el a babáról, a szülésről a hangsúlyt. Én magam is letusoltam, belőttem a hajam, kiszedtem a szemöldököm, sőt, előtte napokban gyantáztam is magam, rendben voltak a körmeim, szóval én is kifestettem a szememet is szülésre. Nem kenődött el, pedig hüvelyi úton szültem. És az egész CSAK a babánkról szólt!!! Szülés után nem lezs erőd rendbe tenni magad a kórházban különösebben, szóval az a legjobb, ha tipp-topp mész be, így is úgy is totál leamortizálódsz bent, hátha még rossz formában is mennél be. EGyébként attól hogy gyermeked születik te magad még nő maradsz, és igenis értékelendő, hogy adsz magadra még a szülőágyon is! Ha az aranyközépúton maradsz nincs benne semmi elítélendő! Ne legyünk igénytelenek, csak mert babánk van. Én inkább kelek reggel fél órával előbb, hogy meglegyen a zuhanyozás, rendbe tétel, mert a hangulatom is teljesen más.
2009. márc. 17. 17:12
15/23 A kérdező kommentje:
igen,en is ugy vagyok ezzel,hogy azert mert szülök,attol meg gondolhatok arra is,hogy hogyan nezek ki.most ezt mondom,hogy akkor mi lesz,azt meglätjuk.es tenyleg sok idöm van mindenen gondolkodni,egyedül vagyok otthon egesz nap...ja,es a szüles is egy picit meg odebb van,meg csak 27hetes vagyok,de mär alig värom,hogy vegre kibujjon a picikem.ja,es azert mert esetleg ki fogom sminkelni magam a szülesnel,azert meg nyilvän a babän lesz a hangsuly.szerintem nincs nagy összefügges a kettö között... (baba-sminkeles)
2009. márc. 17. 18:35
16/23 anonim válasza:
én tartós sminkben gondolkodnék... Amúgy nekem is sok hülyeség jutott már eszembe, amik amúgy mellékesek ilyenkor, de csak látszólag. Nekem is fontos, hogy milyen leszek utána, bár inkább abban gondolkodom, hogy szépen bepakolom a sminkes motyómat, és majd rendbeteszem magam szülés után. Zuhanyozni kötelező lesz. Még ha alig van ereje hozzá az embernek, akkor is. Csináltass tartós sminket, és egy gonddal kevesebb. Azt meg ugyis meglátod, mennyi időd lesz indulásig szöszmötölni otthon! Én reménykedem, hogy zuhanyozni majd tudok még itthon. Hajmosásban nem annyira, mert sok időm amíg beszárítom:s könnyű szülést neked! És kívánom, hogy minden simán menjen!
2009. márc. 17. 22:05
17/23 anonim válasza:
szia!hát elég szélsőséges válaszok érkeztek:...én rendesen ki voltam sminkelve szüléskor,pedig be voltam fektetve,"onnan indultam".anyósom ahogy kitoltak meg is jegyezte,hogy nem semmi,hogy így szültem és abszolút nem mázolódott szét.most 25 hetes vagyok,és szintén nem mellékes számomra sem hogy hogyan fogok kinézni amikor megszületik a bébi.mindig is arra törekszem,hogy csinos legyek,még itthon sem hagyom el magam ,hisz a párjának szerintem mindig tetszeni akar az ember.ez véleményem szerint szüléskor sem kell,hogy máshogy legyen.
2009. márc. 18. 07:58
18/23 anonim válasza:
Én is kicsit sminkeltem, bár a szempillaspirált mellőztem. szemcerka + arcpír. Jobban éreztem magam, mert a hétköznapokban is így járok. Pedig éjjel 2-kor indultunk a kórházba :D
2009. márc. 18. 11:10
19/23 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, aki 37 hetes volt, gondolta hogy még elmegy kozmetikushoz, fodrászhoz stb.míg belefér szülés előtt! mind ezt egy napra tette be, mert egymás mellett dolgozott a kettő. Kifestve, frissen vágott belőtt séróval 3 héttel a kiírt előtt aznap megszületett a kisbabája:)aki persze teljesen egészséges! egyébként tök jól nézett ki a fényképeken a csajszi:))
2009. márc. 18. 14:40
20/23 anonim válasza:
Jobban jársz, ha nem sminkelsz. Akkora fájásoknál meg ha elkenődik, szépne fogsz kinézni. Akkor kisebb gondod is nagyobb lesz ennél.
Egy ismerősöm elment még a terhesség végén bulizni, ott elfolyt a magzatvize, onnét vitték be szülni. Az anyukájának nem merte elmondani, és mikor az anyukája ment látogatni, akkor megkérdezte, hogy miért sminkelte ki magát a szüléshez? :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!