Volt aki sminkben ment szülni?
Hidd el, hogy akkor nagyon nem fog érdekelni, hogy van-e smink rajtad. Valószínűleg szét fog folyni.
Amúgy én nem sminkelve mentem, eszembe se jutott a dolog mikor már második napja majd leszakadt a hasam.
Szinte biztos, hogy le fogják rólad mosatni, de ha nem jobban teszed ha szerintem ha lemosod, mert nem hiszem, hogy szép látvány lesz, a csorgó festék az arcodon.
Mondjuk én könnyen beszélek, nekem tetovált sminkem van, azzal nem lesz gond.:)
36 heteske
Micsoda problémák...
Az első fájás elmúltával fogod, és lemosod. Kész. Mit kell mindent agyonbonyolítani. Ilyet is csak egy nő tud kitalálni (és nem csak a szülés miatt).
vicces vagy! Nekem eszembe sem jutott volna az éjszaka közepén, mikor elfolyt a vizem. Majd eszedbe jut neked is, amikor hullafáradtan nem fogod tudni megdörzsölni a szemedet, nehogy szétkenődjön a szemfesték. Vagy két fájás között a vajúdóban a tükörben fogod nézegetni magad, hogy minden a helyén van-e?! A vajúdó és szülő nő nagyon nem esztétikus látvány, ezen a smink sem segít. Csak magadból csinálsz bohócot. A „halálán van” kinézet semmi a vajúdáshoz képest. Első baba, ugye? Azért majd írd meg, hogy nézett ki a szemed, miután bőgve megnézted a babádat, amint a melledre rakták.
Különben te tudod, nem ítéllek el. Csak elképzelem, milyen vicces látvány lehet a kirúzsozott, kifestett szemű anyuka, akinek a nővér éppen csövet dug a fenekébe a beöntéshez, vagy véletlenül bekakil a kisminkelt tip-tpo anyuci, vagy először ki kell kozmetikázni a gyereket, mielőtt a melledre teszik, mert hogy fogsz kinézni a magzatmázas hálóingeddel, ha az arcod tökéletesen kifestett. Nyaktól felfelé ripacs, nyaktól lefelé malac. Kész paradoxon. Én a helyedben nem csinálnék hülyét magamból. Majd szülés után, ha letusoltál és van valami emberi kinézeted, akkor sminkelj, akkor szép látvány egy ápolt anyuka.
Hát leginkább nem praktikus. Én is mindennap enyhe sminket tettem fel, de mikor megindultak a fájások (hogy biztos legyek benne hogy ezek azok) zuhanyoztam mindkét terhességemnél, mivel nem múltak a fájások, hanem erősödtek így tudtam hogy ez már AZ. Ekkor az arcom is megmostam mint minden mást is:) és már nem tettem fel sminket.
De milyen jól is tettem, mivel az első babánál törölgették az arcomat a másodiknál meg úgy sírtam mikor megszületett hogy igen kellemetlen lett volna ha csípi közben a szemem a festék:)))
Nekem éjjel 1-kor folyt el szóval nem volt rajtam smink.
MIndig, mindenhova sminkelem magam, de szüléskor eszembe sem jutott! Pedig még akkor is kikenem magam ha leszaladok a sarki boltba.
Ha vajúdás közben belefolyik a szemedbe ronda is lesz és csípni is fog, szóval és a helyedben lemosnám mielőtt indultok a kórházba! Na meg amikor megszületett a fiam, én össze-vissza puszilgattam....szép lett volna ha rákenem az elfolyt festéket meg alapozót... :))
Rajtam volt smink, úgy mentünk be, mert elfolyt a magzatvízem és feküdnöm kellett. Amúgy eszembe sem jutott, hogy le kéne mosni, mert nagyon izgultam.
De amúgy a kutyát nem érdekli, van-e smink vagy nincs. Nem ezen van a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!