Lehet sminkben szülni?
most azt mondom,hogy szeretnek sminkben szülni,de szerintem sem ez lesz ott a legnagyobb problemäm... :)
csak ezt hittem,hogy nem lehet,mert ugye a müteteknel sem lehet ugy tudom...azert köszi a välaszokat!
A sógornőm nst-n volt, amikor megindult a szülése, mivel csak vizsgálatra indult, így ő sminkben szült, senkinek nem mondta, hogy nem lehetne. Neki még el sem kenődött, ugyanis még azelőtt eda-t kapott, hogy megindultak volna a fájások és hamar kitágult, szóval ő tényleg mosolyogva vajúdott, azt mondja, hogy semmit nem érzett az egészből.
Nálam az éjszaka közepén kezdődött a szülés, arra ébredtem legszebb álmomból, és egyből három perces fájásokkal kezdtem, ami fél órán belül átment két percesbe, így annyi időm nem volt, hogy normálisan összeszedjem magam, mert rohannunk kellett a kórházba. Így is négy ujjnyira nyitva voltam mire beértünk, ha sminkelek, akkor kocsiban szülök! :-D
De nem ezen múlik, ha úgy kezdődik a szülésed, hogy lesz időd sminkelni, akkor csak nyugodtan, te érzed, hogy mi neked a legjobb!
Az biztos, hogy én sminkben is borzasztóan néztem volna ki: a baba kibújása után egy perccel készült rólunk az első fotó, hogy őszinte legyek nem nagyon mutogatom senkinek... Kitolás előtt zuhanyoztam, hogy jobban bírjam a fájásokat, így a hajam alul nedves, de folyt rólam a víz, így felül izzadt, a hajgumi félig ki van húzva a hajamból, mert nyomta a fejemet, a szemeim beesve, a bőröm olyan fehér, mint a fal, a kisfiam arcából pedig csak egy hatalmas síró száj látszik, körülötte meg a bíborszínű bőre. Nagyon szép emlékként él bennem a szülés, de őszinte leszek, azt hiszem, hogy én is és a fiam is azon a fotón nézünk ki a legpocsékabbul eddigi életünk során... Szerintem sminkben simán úgy néztem volna ki, mint Marilyn Manson.
ez elég fura megvilágítás. ilyenől még nem hallottam. bár már semmin sem csdálkoznék. anyukám, mikor a kistesóimat várta, és beindult a szülés...míg vajúdott elszaladt a fodrászhoz, hogy beszáríttassa a haját. ugyanis nem akarta azt, hogy az öcsémék, ha megsületnek és "visszanéznek" anyukájukra, az egy halál lestrapárt nő legyen...
mindenki más....mért ne lehetne szerintem?
De visszagondlva a szülésemre, nem az volt a legfőbb problémám, ogy kifessem magAm. inkább örvendeztem, hogy végre szülhetek!:)
egy 8 hós manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!