Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet sminkben szülni?

Lehet sminkben szülni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 09:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze de ugy is lejön szerintem hamar.....a fájások között,miér ugy szeretnél?
2009. márc. 17. 09:40
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
akkor teljesen mindegy lesz, nem ez lesz a legnagyobb gondod. Egyébként miért ne lehetne?
2009. márc. 17. 09:46
 3/23 A kérdező kommentje:

most azt mondom,hogy szeretnek sminkben szülni,de szerintem sem ez lesz ott a legnagyobb problemäm... :)

csak ezt hittem,hogy nem lehet,mert ugye a müteteknel sem lehet ugy tudom...azert köszi a välaszokat!

2009. márc. 17. 09:49
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ezt is kórháza válogatja.Nekem vetélés miatt 2* volt kaparásom,a 2nál vérnyomást sem mértek+ 6 fülbevalóval és 1 nyelv piercingel simán elaltattak.Tavalyelőtt a császárnál is bennem voltak a fémek.
2009. márc. 17. 10:04
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Nekem valahogy ez eszembe sem jutott, mikor készültem be a kórházba. Nem hiszem,hogy ott és akkor ez olyan fontos lenne. Viszont esetleg vidd el magaddal a sminkkészletet, és szülés után már enyhén kifestve fogadhatod a látogatókat, ha így szeretnéd.
2009. márc. 17. 10:43
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
en rendbe tettem magam mielott szulni mentem (minimalis smink, frizura igazitas stb. ). Szerettem volna ha a fiam szepnek latja az anyukajat amikor megerkezik. Miutan megneztem a szules utani kepeket magamrol, azert elborzadtam:-))) a smink lejott, kocos haj, beesett tekintet...nemcsoda, h a fiam sirt amikor vilagra jott:-DDD
2009. márc. 17. 11:51
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
A kórházban 6 perces fájásaim voltak, elküldtek zuhanyozni, aztán beöntést kaptam...eszembe se jutott a fájások között, hogy nem vagyok kifestve. Sőt, szülés után se...
2009. márc. 17. 11:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

A sógornőm nst-n volt, amikor megindult a szülése, mivel csak vizsgálatra indult, így ő sminkben szült, senkinek nem mondta, hogy nem lehetne. Neki még el sem kenődött, ugyanis még azelőtt eda-t kapott, hogy megindultak volna a fájások és hamar kitágult, szóval ő tényleg mosolyogva vajúdott, azt mondja, hogy semmit nem érzett az egészből.

Nálam az éjszaka közepén kezdődött a szülés, arra ébredtem legszebb álmomból, és egyből három perces fájásokkal kezdtem, ami fél órán belül átment két percesbe, így annyi időm nem volt, hogy normálisan összeszedjem magam, mert rohannunk kellett a kórházba. Így is négy ujjnyira nyitva voltam mire beértünk, ha sminkelek, akkor kocsiban szülök! :-D

De nem ezen múlik, ha úgy kezdődik a szülésed, hogy lesz időd sminkelni, akkor csak nyugodtan, te érzed, hogy mi neked a legjobb!

Az biztos, hogy én sminkben is borzasztóan néztem volna ki: a baba kibújása után egy perccel készült rólunk az első fotó, hogy őszinte legyek nem nagyon mutogatom senkinek... Kitolás előtt zuhanyoztam, hogy jobban bírjam a fájásokat, így a hajam alul nedves, de folyt rólam a víz, így felül izzadt, a hajgumi félig ki van húzva a hajamból, mert nyomta a fejemet, a szemeim beesve, a bőröm olyan fehér, mint a fal, a kisfiam arcából pedig csak egy hatalmas síró száj látszik, körülötte meg a bíborszínű bőre. Nagyon szép emlékként él bennem a szülés, de őszinte leszek, azt hiszem, hogy én is és a fiam is azon a fotón nézünk ki a legpocsékabbul eddigi életünk során... Szerintem sminkben simán úgy néztem volna ki, mint Marilyn Manson.

2009. márc. 17. 12:22
 9/23 A kérdező kommentje:
:) :) hät nagyon köszi a välaszokat!en smink nelkül is borzalmasan nezek ki (szerintem),hät meg mi lesz szüles utän... :)mindegy,akkor ugy sem nagyon fog erdekelni gondolom,csak a dräga kisfiam.sok boldogsägot nektek!
2009. márc. 17. 12:38
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

ez elég fura megvilágítás. ilyenől még nem hallottam. bár már semmin sem csdálkoznék. anyukám, mikor a kistesóimat várta, és beindult a szülés...míg vajúdott elszaladt a fodrászhoz, hogy beszáríttassa a haját. ugyanis nem akarta azt, hogy az öcsémék, ha megsületnek és "visszanéznek" anyukájukra, az egy halál lestrapárt nő legyen...

mindenki más....mért ne lehetne szerintem?

De visszagondlva a szülésemre, nem az volt a legfőbb problémám, ogy kifessem magAm. inkább örvendeztem, hogy végre szülhetek!:)

egy 8 hós manó anyukája

2009. márc. 17. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!