Volt aki sminkben ment szülni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én minden reggel kisminkelem magam. Így valószínű szüléskor is lesz rajtam.. Amit persze nem bánok, mert smink nélkül amúgy is olyan vagyok mint aki a halálán van!2010. szept. 28. 09:19
11/16 anonim válasza:
Ha otthon jön rád a szülés, még bőven lesz időd lemosni. De a kutyát nem fogja zavarni, hogy milyen az arcod, mindenki deréktól lefele fog téged nézegetni. Szóval akár rajtad is maradhat, főleg, ha vízálló. Legalább jól fogsz kinézni az első fotókon :)
12/16 anonim válasza:
Frissen mosott haj,vízálló szempillaspirál + színezett ajakápoló. Én most így képzelem. Az arcomra én sem kenek semmit,pedig amúgy elég hulla színem van nekem is. Nem érzem úgy,hogy ezzel bohócot csinálnék magamból. Én is megszoktam,hogy mindig van rajtam smink így a vajudóban remélem nem lesz tükör...
13/16 anonim válasza:
Igen, én úgy mentem. :) Hajnal 3-kor elfolyt a magzatviz. Letusoltam, sminkeltem. Közben, mikor jöttek a fájások leültem a konyhában, mert akkor nem tudtam volna sminkelni. Utánna ébresztettem a férjem és irány a kórház. f12-re született meg a kislányom,nem volt egy sétagalopp de nem vagyok egy hisztis tipus, igy nem folyt el a sminkem, bár ez nem igazán érdekelt, mikor végre a kezemben tarthattam a picit.
14/16 anonim válasza:
szia! Én is mindig smikelek, mert nem túl szép a bőröm. Programcsászárom volt, előző nap befeküdtem a kórházba, másnap 6-kor keltem, zuhanyoztam, majd feltettem egy kis alapozót meg szempillaspirált. Lehet, hogy ciki, de nekem fontos. Azért is, mert ott volt a kedvesem, azt akartam, h. ne látszak annyira lestrapáltnak. Persze utólag megnézve a fényképeket borzalmasan nézek ki, bele se merek gondolni, milyen lennék smink nélkül...:)
15/16 anonim válasza:
Szia, mi ünnepi ebéden voltunk szülés előtt, persze smink volt rajtam de nem kenődött szét, nem emlékszek már de szerintem amikor a tus alatt vajúdtam akkor mostam le az arcomat:)
16/16 anonim válasza:
Alapozó az tuti volt rajtam, mert a dokinál voltam a szülés előtt három órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!