Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés után közvetlenül...

A szülés után közvetlenül mennyi időre adják ide a Babát, és mikor viszik először szoptatni?

Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én szültem, ott azonnal odaadták egy-két percre, utána elvitték egy órára, őt a csecsemőosztályon figyelték meg 1 órán keresztül, engem meg a szülőszobán. Utána felvittek és hozták is a babát, akkor tettem mellre először és szépen szopizott is. De van, ahol rögtön mellre tudod tenni, igazából mindegy.
2008. febr. 19. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után ha nincs gond egyből a melledre teszik kb 2percre utána megfürdetik (ha a párod akarja ő is megfürdetheti)utána jönnek a vizsgálatok kb 20perc és azután kapod meg még ott a szülőszobán és megszoptathatod.Velem 2órát ott volt a baba.
2008. febr. 19. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ez függ a baba és a te állapotodtól is. Ha minden rendben van,akkor már meg is szoptathatod ott a szülőszobán! Nekem nem engedték,elvitték megfürdetni,visszahozták egy 10 percre utána megint elvitték,de mivel délutánra lett meg a baba,16:40-re,19ig a szülőszobán kellett lennem, utána meg már nem hozták vissza,hogy első éjszaka tudjak pihenni.Másnap hajnali 4-kor viszont már hozták és nem is adtam oda többet! :)
2008. febr. 19. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez igazából kórház függő. Valahol rögtön mellre teheted, úgy magzatmázasan, van ahol megmérik, letisztítják, ilyesmi. De valaki itt írta előttem,hogy igazából mindegy, pedig nem. Elvileg az lenne a jó, ha ahogy kibújt rögtön rátennék a pocakra, és ő magától(!) kúszik fel a cicihez, ez a reflex hamar el is múlik, és rögtön szopizná az előtejet. Csak ezt sajnos kevés helyen engedik meg. Az én kislányom felmászott, és csodálatos volt, ahogy ráfeküdt a cicimre, és abbahagyta a sírát, megnyugodott.
2008. febr. 19. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, nagyon kórház-függő!

Érdeklődj ott, ahol szülni fogsz, hogy ott mi az általános gyakorlat.

Azt viszont tudnod kell, hogy ahol nem szokás, ott is jogod van kérni, hogy a szülés utáni fél órában szoptathass, illetve, hogy kihozd szoptatni, amikor Te akarod. A babának az a legjobb, ha születése után minél hamarabb mellre kerülhet és utána akkor kaphat cicit, amikor ő szeretné. Sajnos sok kórházban még nem ez az általános gyakorlat, de ezekben a kórházakban csak akkor fog változni valami, ha minél több kismama áll elő ilyen igényekkel!

Érdeklődj és ha kell, keress bababarát kórházat (meg persze, ha van rá lehetőséged).

2008. febr. 19. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A bababarát kórházakban általában rögtön rádteszik ha minden rendben van vele,majd megmérik,megmossák,felöltöztetik és szoptathatod is.Velem végig ott volt a lányom amég nem ment le a méhösszehúzó infúzió.(2óra)Akkor vették el mikor visszavittek a szobába,de nem sokára vissza is kaptam és többé nem kellett elengednem.Kórházfüggő,érdeklődj!
2008. febr. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!