Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik nagyon szűkek odalent!...

Akik nagyon szűkek odalent! Mennyire repedtetek szét a kitolásnál? Mekkora volt a baba? Rendesen kiver a vítz, ha erre gondolok.

Figyelt kérdés
39 hetes kismama
2011. máj. 26. 15:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
3 hete szultem, nemtudom mennyire voltam szuk, de bevagtak es semmit nem ereztem belole, a varras se fajt, meg utanna 1 ora mulva amikor vittek fel mar siman ultem, 1 het utan mar nem is ereztem, hogy van ott egy vagas. Ababam 3500 grammal szuletett 2 nyomasra kint volt. Ez egy elmeny, amikor mar nyomhatsz es meglatod ot. Az nem is faj. Ugyhogy ne felj
2011. máj. 26. 22:18
 12/12 Babócás ***** válasza:

Szia!

Az én Babócám 3870g-mal és 59 cm-rel jött a világra. Azt tudni kell, h 153 cm vagyok, és igen vékonyka... Kétszer csináltak gátmetszést, mert az első nem volt elég. Ne izgulj ezen, mert nem fog fájni a vágás, csak a hangját fogod hallani (repedő hang). Lassan 3 hete lesz,h szültem, és már nem is érzem. :)) Szóval tényleg ne izgulj! Remélem "könnyű" szülés vár rátok.

2011. máj. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!