Mindenkinél elvégzik? Mikor történik, fájni fog a gátmetszés?
Félek a szüléstől,de annál inkább a gátmetszéstől.Ezt mindenkinél elvégzik?Mikor történik?
Érezni fogom(olyan sokan retentenek el a szüléstől,eddig pedig nem izgultam,ugy voltam vele minden szenvedést megér,hogy a babámat a karomba tartsam).
Én is a gátmetszéstől féltem a legjobban, de egyáltalán nem éreztem semmit, pedig jó nagyot vágtak és még tovább is repedtem. Ne félj tőle!!! Általában akkor végzik, amikor a baba feje már nagyon közel van és ráfeszül, azt hiszem én kaptam pici lidokaint is oda, mielőtt vágtak, de azt sem éreztem. Ne hallgass senkire, minden szülés más, lehet, hogy nem is fognak vágni, de fájni biztosan nem fog, max utána, pár napig. Amúgy minden fájdalmat elfelejtesz, ahogy megkapod a babát és ezért érdemes kiállni bármilyen fájdalmat!
Sok szerencsét a szüléshez és sok örömet, egészséget, türelmet a babához.
Egy 3,5 hónapos kisfiú anyukája
Szia! 1 hónapja szültem gátmetszéssel. Egyáltalán nem fájt, amikor vágták, sőt, még utána sem éreztem semmit! Mindenki csodálkozott, hogy rendesen tudtam ülni, járni, soha egy pillant fájdalmat sem okozott.
Szóval ne aggódj, mert ilyen is van!
Amúgy egy gyermek világrahozása mellett ez a kis bemetszés eltörpül :-)
Nekem is volt(első baba),de én kaptam érzéstelenítő injekciót a fájás alatt és utána a következő fájásnál vágtak,de semmit nem éreztem belőle:D.Én is féltem tőle,de a tolófájásnál csinálják és tényleg nem figyelsz oda mert mással leszel elfoglalva:).Nekem 3hét alatt helyrejött és már a heg sem látszik,olyan mint régen.
Üdv./hós baba anyuja
Nagyon szépen köszönömk minden egyes választ.Sokat segítenek az ilyen kismamák kommentjei.Jo babázást mindenkinek,és mégegyszer köszönöm!
Mia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!