Lehet szülni gátszakadás nélkül is, ha természetes úton jön a baba?
Vagy minden reményem oda van, hogy pár gyerek után is szép cicusom legyen:(
Tágabb lesz utána a hüvely? ha már most rendszeresen csinálok hüvelytornát(nem strukturáltan, csak ücsörgés közben sokszor ráfeszítek), akkor utána mekkora lesz a változás? bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok
A kétgyermekes anyuka vagyok!
A vágást nem éreztem, azt sem, ha érzéstelenítettek, sőt a másodiknál burkot repesztettek, azt sem éreztem! A varrás az nagyon kellemetlen (és most még enyhén fogalmaztam) érzés volt, pedig akkor rákérdeztem az érzéstelenítőre, amit állítólag kaptam is! Nem volt valami hatásos dolog!
A tolófájások sokkal jobbak, (szó szerint) mint a tágulás alattiak!Talán azért is, mert akkor már biztos lehetsz benne, hogy hamarosan vége a dolognak és meglesz a babád!
Jó válaszok voltak idáig, de ha elviekben is érdekel:
igen, lehet szülni gátszakadás nélkül.
Kicsi az esélye, mert:
- a mai nemzedék már eléggé elfajult. Általában nem hal bele egy komolyabb gátszakadásba sem, sőt még abba sem, ha nem tud szülni, mert ilyenkor megmentik - tehát egyre több lesz az ilyen adottságú nő.
- a mostani terhességeknél olyan jó el van látva a baba, hogy sokszor túlsúllyal születik.
Sztem legjobb a császár..
Úgy tuti ki van zárva az, hogy aztán oxigénhiányos meg fogyatékos lesz a gyerek...
császárt kiken csinálnak? gondolom azon, akinek nagyon keskeny csípője van, vagy farfekvéses a baba, nem?
nekem szerintem szüléshez optimális medencém van:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!