Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet szülni gátszakadás...

Lehet szülni gátszakadás nélkül is, ha természetes úton jön a baba?

Figyelt kérdés

Vagy minden reményem oda van, hogy pár gyerek után is szép cicusom legyen:(

Tágabb lesz utána a hüvely? ha már most rendszeresen csinálok hüvelytornát(nem strukturáltan, csak ücsörgés közben sokszor ráfeszítek), akkor utána mekkora lesz a változás? bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok

2011. máj. 20. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A vágás közben nem adnak érzéstelenítőt, mert fájás közben vágnak (így azt meg sem érzed), csak varrás közben. És hidd el, jobban jársz, a vágnak, és nem magadtól repedsz... Arra is figyelj, hogy jó sokáig varrjon a doki, mert ha gyorsan megcsinálja, akkor általában csúnya, és rossz munkát végez.
2011. máj. 20. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A kétgyermekes anyuka vagyok!

A vágást nem éreztem, azt sem, ha érzéstelenítettek, sőt a másodiknál burkot repesztettek, azt sem éreztem! A varrás az nagyon kellemetlen (és most még enyhén fogalmaztam) érzés volt, pedig akkor rákérdeztem az érzéstelenítőre, amit állítólag kaptam is! Nem volt valami hatásos dolog!

A tolófájások sokkal jobbak, (szó szerint) mint a tágulás alattiak!Talán azért is, mert akkor már biztos lehetsz benne, hogy hamarosan vége a dolognak és meglesz a babád!

2011. máj. 20. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

Jó válaszok voltak idáig, de ha elviekben is érdekel:

igen, lehet szülni gátszakadás nélkül.

Kicsi az esélye, mert:

- a mai nemzedék már eléggé elfajult. Általában nem hal bele egy komolyabb gátszakadásba sem, sőt még abba sem, ha nem tud szülni, mert ilyenkor megmentik - tehát egyre több lesz az ilyen adottságú nő.

- a mostani terhességeknél olyan jó el van látva a baba, hogy sokszor túlsúllyal születik.

2011. máj. 20. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
19%

Sztem legjobb a császár..

Úgy tuti ki van zárva az, hogy aztán oxigénhiányos meg fogyatékos lesz a gyerek...

2011. máj. 20. 23:11
 15/17 A kérdező kommentje:

császárt kiken csinálnak? gondolom azon, akinek nagyon keskeny csípője van, vagy farfekvéses a baba, nem?

nekem szerintem szüléshez optimális medencém van:O

2011. máj. 20. 23:59
 16/17 anonim ***** válasza:
A gyereknek és a nőnek is (normális esetben) hasznosabb, ha nem császárral születik ill. szül.
2011. máj. 21. 00:57
 17/17 anonim ***** válasza:
En kulfoldon szultem,itt nincs vagas,gatvedelem van es nem repedtem szet,viszont tolofajasnal belulrol repedtem(mehszaj mogott) es nem ereztem belole semmit. Jah es fajdalomcsillapito nelkul szultem,csak gazt szivtam es En 19 voltam
2011. máj. 22. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!