Miért ilyen bunkók a nőgyógyászok?

Pesten: dr. Hamvas Ferenc
neten ha beírod a googleba kídobja. én is ott találtam rá.
Kérdezhetsz is tőle, ő meg visszaír ha éppen netközelben van.
Vácon a kórházban nekem a Szaniszló Zsolt volt szimpatikus meg a Bényi Béla ( bár én többet oda nem teszem be a lábam), de állítolag Dubec... nak is van magánrendelője.
Ott a G.Máriát erőteljesen nem ajánlom, mert ha valamit elcsesz vagy nem tud rádfogja, hogy te nem tartottad be az utasítását.

nekem sem volt eddig dolgom kifejezetten bunkó nőgyógyásszal, maximum olyannal, akivel valahogy mégsem voltam elégedett. nem tudom miért, mert kedves volt, odafigyelős, de valamiért mégsem ő volt az igazi.
De azóta megtaláltam: Rigó Barbara, Maternity. Egyszerűen szuper, kedves, odafigyel, minden kérdésemre válaszol, türelmes - egyszóval nem tudok rá rosszat mondani.

A legtöbbje csak a pénzre megy, tisztelet a kivételnek. A magánkórházban ugyanez a helyzet,csak ott esetleg udvariaskodnak, ezzel megtévesztik a kismamát és a gatyáját is otthagyja, de semmivel sem kap jobbat.
Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak.

Nekem eddig két nőgyogyóm volt.
Az első még a szülővárosomban, idősebb hölgy, nála születtem. :) Nagyon kedves, végtelenül aranyos, de szerintem már picit kiöregedett a nőgyógyász szakmából, inkább szülész volt. Nem tudta diagnosztizálni a pcos-mat, simán adott norcolutot és fogamzásgátlót.
Amikor Budapestre költöztünk, és abbahagytam a fogamzásgátlót, hónapokra kimaradt a mensim, pedig babát akartunk. Nagyon tudatosan, megfontoltan kerestem kórházat és benne orvost. Nagyon jól kifogtam. Csak pozitív tapasztalataim vannak vele. Ő diagnosztizálta a pcos-t nálam, nem akart rögtön mindenféle hormonbogyikkal tömni, a méhen kívüli terhességemnél megmentette a petevezetőmet. A terhesgondozás alatt is nagyon alapos volt, előre leegyeztette az időpontokat a kórházban uh-ra és ctg-re, többször vett kenetet stb. De a legnagyobb hőstette, hogy 9 hete vidékről rohant be hozzám a kórházba és sürgősségi császárral világra segítette a kisfiamat. Utána minden nap benézett hozzánk a kórházba, még akkor is beugrott a kismamáihoz, amikor nem is volt ügyeletes.

Debrecenben:Dr.Major Tamás.A szakmája egyik kiválósága, rendkívül jól képzett, végtelenül udvarias és egyáltalán nem pénzéhes.Sőt!
A rendelője magas színvonalon felszerelt,az ott dolgozók Udvariasak, kedvesek és nem utolsó sorban értik a dolgukat.
Mindent elmagyaráztak olyan szinten, hogy nem volt soha plusz kérdésem.Minden egyszerű és világos.
nekem nem kell, hogy bratyizzon a doki-értsen a szakmájához és legyen udvarias-mert azt én is megadom.

14.32 vagyok!
Debrecen,Dr.Barta Tünde!!!!Magánba járok hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!