Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meg lehet saccolni, mekkora a...

Meg lehet saccolni, mekkora a baba - ultrahang es huvelyi vizsgalat nelkul?

Figyelt kérdés
40+5 vagyok, pentekre jegyeztek elo szules meginditasra, de felek a babam tul nagy :( Sajnos nem ultrahangoznak. Igy van valami mod nagyjabol tudni mekkora a babam?
2011. máj. 16. 21:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az összméreténél sokkal többet számít a fejátmérő/körfogat. ha az nem nagy, akkor ki kell férnie. Márpedig ebben nincs olyan nagy szórás,mint a súlyokban. ne izgulj, minden rendben lesz.
2011. máj. 17. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:

5800gramm és 61cm? Az igen!!

EGyébként én mikor terhesgondozásra jártam a dokimhoz, uh előtt midnig megtapogatott és midnig saccolt vmit a babára, mindkét esetben bejött a doki jóslata, de konkrétan az uh is viszonylag jó értékeket mutatott.

1babát saccolta az uh 39+5naposan 3700grammra, doki is ilyan 3800ra mondta, és 3790-nel született.

2.at a gép 38hetesen 2900ra saccolta, a doki is azt mondta, hogy ha még két hétig a hasamban lesz, akkor max 3kg lesz. még aznap 38hetesen megszületett 2.7kg-mal. :)

könnyű szülést kivánok!

2011. máj. 18. 08:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat, tapasztalatokat.
2011. máj. 18. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!