Hasmenés lehet szülés előjele?
Nézegetem majd mindenképp mi van veled. Elhiszem, hogy nyugtalanít ez a szabadság is, nekünk annyiból volt jó, hogy csak szólni kellett a kedves főnökének, hogy mikor nem megy mert "szül" utána meg azért mert hazaértünk és együtt a család. :) Persze nyilván kevés az a hely ahol ezt meg lehet csinálni. És most lehet, hogy totál hülyének fogsz nézni,de elmondok neked két dolgot.
1: nagyon sokáig faros volt a babám, kétséges volt be fog-e fordulni. Egy csomó marhaságot összeolvastam a dologról a fejenállástól kezdve, a fénnyel irányt mutatásig, de én csak megbeszéltem vele a dolgot. Elmagyaráztam, hogy ha nem fordul meg akkor műtéttel veszik ki és akkor lőttek annak, hogy apázhasson nyugodtan, meg amúgy is örülnék ha megfordulna, mert jobban szeretném a szülést mint a császárt. A következő ultrahangra megfordult.
2: Mikor anya rosszul lett, másnap megint csak "leültem" beszélni a gyerekkel. Hogy nagyon ideges vagyok, és azt gondolom, hogy elég már neki a stresszből (egy hónappal azelőtt meg rákkal műtötték anyát) jöjjön inkább ki, neki is jobb lesz, meg nekem is. Másnap este indult meg a szülés. Szóval lehet hogy tök véletlen az egész, de egy próbát megér nem? Jó persze ha belegondolunk a tudományos háttérbe amikor észérvekkel akarunk hatni egy meg sem született babára fura, de mégis. Talán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!