Hasmenés lehet szülés előjele?
Nekem viszonylag hamar jött, mert anyukám kórházba került és nagyon stresszeltem, így 37+6ra jött, de szerencsére érettnek nyilvánították, így mellettem lehetett, nem kellett a koraszülött osztályra vinni. És nagyon átérzem ezt a félelem dolgot, esküszöm neked reszkettem, mintha fáznék annyira féltem. Szerintem akkor jöhettem rá, hogy nincs visszaút, itt most már fájni fog biztosan. Aztán megvolt a beöntés, felfekhettem a szülőágyra és végre bejött a kedves. Hozzábújtam és utána fura, de már nem is féltem annyira. Utána már "csak" a fájások miatt kínlódtam, egyre rosszabb volt, még hánytam is a vége felé. A kitolástól rettegtem, és az nem is volt olyan szörnyű. Pont leírtam valahová, hogy hülye hasonlat, de olyan mint mikor nagyon vastagot és keményet kaksizol, feszít, fáj, és ugyanúgy nyomod, és pont úgy fellélegzel a végén. Na jó ennek nyilván jobban örülsz. :)
Tudod nekem olyan fura volt, mert gondolj bele. A kezedbe adnak valaki, akinél meggyőződésed, hogy szebb az egész világon nincs, de mégis...soha nem láttad azelőtt, kicsit idegenek vagytok egymásnak. :) Szinte felujjong az ember ilyenkor, hogy jééé, pont ilyet szerettem volna.
Bár az se semmi mikor hazaviszed, én elgondolkodtam rajta, hogy hogy a fenébe merik rám bízni ezt a pici embert :) De nagyon boldog voltam mikor otthon először sírt, vagy kaksizott, mert lám, itthon is működik :)
Bocs ha kicsit hosszú voltam. Hogy vagy? Fárasztó már igaz? Meg idegesítő, hogy semmit nem tudsz 5 percnél tovább csinálni mert nem kapsz levegőt :)
Jól leírtad,pont így képzelem én is.Tegnaptól fáj a derekam,mintha meg akarna jönni,de folyamatosan,most reggel is ezzel ébredtem.Neked meddig tartott a szülés az első fájástól a kibújásig?És ebből mennyi volt a kemény rész?Érezted úgy,hogy már nem birod tovább?
Nekem szerencsére nincs nagyon nagy hasam,csak oda híztam,így a levegővétellel nincs gondom,a gyomrom égett,de mióta lent van a feje a kis drágámnak,azóta az is megszünt.A bosszantó most már az,hogy szó szerint mindennap hív szinte az összes ismerősöm,hogy megvan-e már a baba?Mindig mondom,hogy úgyis értesítjük őket,de nem fogják felÍ:))Olyan,mintha siettetni akarnának,persze mindenki izgatott,de végülis még mindig van egy hetünk a kiírásig.
De nagyon aranyos vagy!!!Köszönöm szépen a jókívánságokat,én is remélem hogy így lesz.Már nagyon nyugtalan vagyok,le kellene higgadni kicsit,péntek mindjárt itt van,és még semmi jele,hogy ki akarna bújni.Nah meg Apa sem kapott annyi szabadságot,hogy olyan sokáig itthon legyen.Emiatt vagyok nyugtalan,nehogy lemaradjon a szülésről ha nagyon túmennénk a dátumon.
Írok majd ha kibúj a Bébikénk,és mesélek Neked!Köszönöm,hogy szorítasz nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!