Olyan kismamák tapasztalatát várom, akiknek Nyíregyházán beindították a szülést, mert már túlhordta a babát! Tegnapra voltam kiírva, és ma mondta a doki, hogy ő egy hétig engedi! és ki kinél szült?
szia!
én tegnap voltam először amnion! akkor a dokim (dr. petróczy ottó) közölte,hogy bő egy ujjnyi! na ez eléggé elkeserített! ma voltam nst,és holnap megint amnio! az nekem fájt tegnap is,és szerintem holnap is fog! hát nagyon kíváncsi vagyok,hogy holnap mennyire leszek nyitva! köszönöm a válaszodat!
az első amnio nekem is fájt, de amit már a saját dokim csinált az egyáltalán nem. még van esélyed, hogy a holnapi neked is szép nap legyen :)))))
szal 11kor repesztés, és lassacskán kb 1 óra múlva kezdtek jönni a fájások, de még nem durvák... mondtam is a szülésznőnek, hogy ettől rinyál mindenki? aztán 1 óra körül már beszélni sem volt kedvem, mert akkor már durva fájások voltak. 2kor kezdődtek a tolók... azt hittem a Babóm visszafelé mászik, mert nem akarat kifelé jönni. de aztán megtalálta az egyest, és irány kifelé.... hogy hány percesek voltak a fájások, arról fogalmam sincs, mert nem néztem. annyira emlékszem, hogy 12, fél 1 körül mi a férjemmel már 5 perceseket számoltunk.
én sem bírtam már várni. ne izgulj. a beöntés egyáltalán nem fáj, a gátmetszés meg, ... szülés után kérdeztem a férjem, hogy csinált a doki? erre Ő, nem érezted? akkora tűt vágott belém, én meg észre sem vettem. szal nem fáj.... illetve nem érzed:)
és nyugi, én is 3 újjnyira voltam, mikor te újra mész amniora. ha szerencséd van, akkor te is gyorsan tágulsz... nekem azt mondta Orosz, hogy 2re megszülök, csak lelassult a végső tágulás, ezért lett plusz 1,5 óra. ne izgulj. élvezd ki az utolsó perceidet a pocakoddal.... hiányozni fog. nekem legalábbis irtóra. pedig már 3 hónapja szültem, de még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!