Hány ujjnyira voltatok nyitva, amikor bementetek szülni?
Figyelt kérdés
el vagyok keseredve! 37 hetesen 1 ujjnyira voltam nyitva,ma voltam magzatvízvizsgálaton,és még most is! akkor meddig kell még várnom,mert mára vagyok kiírva! és akinek volt már ilyen vizsgálata és görcsölt,az tudna nekem olyat mondani,hogy olyasmi lesz a szülési fájdalom is,csak rosszabb?2009. márc. 10. 15:32
1/15 anonim válasza:
nos, én 37 hetesen szültem szombaton, előtte csütön totál zárva voltam még, semmit se jelent....én 7 cm rel mentem be szülni, egy órát voltam szüliszobán, otthon vajúdtam.
ja 36 héttől málnalevélteát ittam ezrrel, nagyon jó volt, idd te is.
2/15 anonim válasza:
Ne izgulj, én már 3 nappal túlhortam, és csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, fájás semmi, babóca még nem akar jönni. Pedig iszom a málnalevél teát a 36.héttől, most meg még a homeos bogyót is tegnap óta.
3/15 anonim válasza:
szia! én a szülés napján 2 újnyira voltam kitágulva sajnos 8 óra vajudás után semmit nem változott, császár lett a vége. Szerintem még 1 hetet várni fog a doki is, azaz a 41.hétig ha nem történik semmi, majd kitágitanak, engem is oxytocinnal és valami zselével probáltak de nem sikerült. A doki azt mondta valoszinűleg még nem készült fel a szervezetema szülésre de a baba jönni akart. Ne agodj, már nics sok hátra :) Amugy nekem ugy volt hogy az egyik héten még nem volt nyitva a méhszájam utána meg már 2 ujnyi volt. Könnyü szülést
4/15 anonim válasza:
Szia!
Én a 38. héten szültem és mikor bementem bő két újjnyi volt. Kb. 4 óra alatt meg is lett a kisfiam. Bár az is igaz, hogy nekem már a 32. héttől nyitva volt 1 újjnyira.
Kitartást és könnyű szülést
5/15 anonim válasza:
En 40+3 hetesen mentem be szulni,magzatvizem folyt el es akkor voltam 1 ujnyira nyitva,azelotti napon meg zart voltam teljesen.Hamar eltelik es lassan kezedben foghatod a babad.Kivanok komplikacio nelkuli szulest!
6/15 anonim válasza:
Ugyanennyivel mentem a szülőszobára, 1 ujjnyival, egy teljes napig tartó rendszeres fájások után.
7/15 anonim válasza:
Nekem a magzatvízvizsgálathoz képest a szülés egy álom volt! Igen, egyébként nagyon erős menstruációs görcs szerűek a fájások. A magzatvízvizsgálat is sokszor beindítja a szülést.
8/15 A kérdező kommentje:
én is abba reménykedek,hogy hátha beindítja! köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 10. 16:35
9/15 anonim válasza:
Szia!
Én nem akarlak elkeseríteni de én totál zárva voltam és a magzatvizem folyt el. Én gyorsított kaptam. Naon fájt
10/15 anonim válasza:
szia, én két ujjnyira voltam mikor megvizsgált az orvosom, szerencsére pont ügyeletes volt, mire átöltöztem és átsétáltam a szülőszobába három ujjnyi, az egész összesen három óra volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!