Streptococcus fertőzést állapítottak meg nálam. Volt már ilyenetek? Mitől lehet?
Teljesen meglepődtem, mert a 37.heti vizsgálaton vett hüvelykenetből tenyésztették ki. Kb. 2 héten keresztül már szedettek velem augmentin 625 öt, így hogy a fenébe lehet, hogy még mindig van valami fertőzésem.
Nagyon idegesítő, mert normális keretek között figyelek a higiéniámra, 2 hónapja (mióta veszélyeztetett terhes vagyok) nem élünk nemi életet a férjemmel. Uszodába nem járok. Szóval már nem tudom mi az ami megzavarhatja ahüvelyflórám.
Volt valakinek még a terhesége alatt/szülésekor ilyen fertőzése? Mit mondott a dokija?
Mert az enyém, mintha egy sima megfázásom volna...
38.hetes
Okés, köszönöm a válaszaitokat. Megnyugodtam egy picit:). Az a lényeg, hogy mivel megtudtuk, így a babámnak nem lehet baja tőle. Mert antibiotikumot kapok szülés alatt?
Vagyis az első válaszoló linkjében ezt olvastam.
És akkor ez most ilyen "nemi betegség" kategóriába tartozhat? Vagy ez amolyan vérben cipelt baci lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!