Valaki aki május 30. körűl fog szűlni a Margit kórházban?
Szia!
Köszi a kérdést, a ctg-n végül minden rendben ment, bevittem egy csokit és azt rágcsáltam, aminek a babuci is nagyon örült. Amikor meg kicsit kevésbé mozgott, jól felráztam. :) A pisilés nem jött össze, mert amint bedobtam a kiskönyvem, rögtön hívtak is be, szóval majd máskor előbb pisilek.
Nem tőlem kérdezted a ctg-t, de képzeld, én is azt hittem kedden, hogy te voltál mellettem a ctg-n, mert egy tök fiatal és jófej csajszi volt ott, akivel csak néhány szót tudtam váltani. Aztán jutott eszembe, hogy lehet, hogy te voltál, de aztán rájöttem, hogy nem, hiszen írtad volna, ha mész.
Végül sikerült aláiratni a ctg-t? ÉN 3 órát ültem ott, amíg a dokim előkerült. Valami szülést vezetett le, vagy mit, de már előre tartok attól, hogy kedden újra kell mennem, és megint sokat kell várni rá. Neked könnyen ment a dolog? Ilyenkor ki írja alá, ha nincs választott dokid?
Tényleg, neked van már előtejed? Mert ha én megnyomom a mellbimbómat, akkor már bizony szivárog valami. Először tök undi-nak találtam. :) De most már vicces!
Időközben nekünk is meglett az apasági, sőt a gyerekorvost is elintéztem, ugyan az lesz az én gyerekem orvosa, mint aki nekem volt. (és ugye azt már írtam, hogy a Fábián, a szülészdokim, aki engem is világra hozott.) Szóval csupa ismerős fószer, csak azóta ők már ősz hajúak! :)
Jó, hogy mondod ezt a ruha dolgot, mert én meg attól tartok, hogy ellopják majd a cuccokat, amiket viszek. Szerintem én is kipakolom a babának eltett ruhákat a táskából. A kisebbségről ne is beszéljünk, mert sajnos a margitban is sokat láttam őket...
Érdekes, mert én is úgy érzem, és nekem is mindenki azt mondja, hogy látszik rajtam, hogy hamarabb szülök. Minden ismerős egy hetet adott még nekem. Már jó lenne, mert utálom ezt a lomha mozgást, kikészít ez a has!
Az én hasam is lejjebb ment, és feszíti is a nuni csontomat mégjobban, meg már a derekam is fájdogál kicsit.
Néha görcsöl is a hasam.
Hát, hogy félek-e a szüléstől? Nem félelemnek nevezném, de nagyon szívesen kihagynám! Kijöhetne máshol is, de nem a császárra gondolok, mert én mondtam a dokimnak, hogy ha vágást csinál a hasamra, kinyírom! :) Meg féltem a nunimat, hogy kitágul, meg ilyenek.
Jó lenne, ha valaki csak úgy kivarázsolná belőlem ezt a gyereket!
Az én bőröm is elég jól bírja, de nekem is két helyen, egy aprócska csíkban megrepedt, de szerintem ez még nem fog látszani, ha lemegy a hasam. A cicimen lett még egy-két csík, mert nagyon nagyot nőtt, és így is szilikon van benne, és itt már a bőr nem bírta a kiképzést.
De én is kenem állat módjára, napi 2-3-szor, remélem segít valamit.
A hasszorító volt az első dolog, amit beraktam a táskába, egyből felhúzom szülés után, olyan szorosra, hogy kapjak levegőt!!! :)
Fúúú szegénykém, a szoba festés még előtted van? Az nagy meló lesz! Főleg, hogy tutira te is fáradékony vagy. Meg lassabban tudsz te is mozogni. Kitartás!
ÉN is békási voltam, a szüleim még mindig ott laknak, szóval naponta ugrok ki hozzájuk. :)
Kedden mész ultrahangra? Én is kedden megyek újra ctg-re, és utána ott kell várnom a dokim az A épület 3.emeleten. Lehet, hogy találkozni fogunk??? Hágy körül mész kedden?
Én 10 körül megyek ctg-re, utána meg üldözöm a dokim aláírás miatt.
De addig is remélkedjünk, hogy előbb kibújnak a babák! :)
szia!Bocsi,hogy eddig nem írtam,de enm volt net!
hogy vagy?Még egyben?Én még igen,de már nagyon nehezen bírom!Nagyon nyomja a bordám!Na meg ez a nagy meleg is!Fhu!
Nem szobafestés vár rám,hanem gyerekszobákat festek(mesefigurákat a falra)és az még nincs kész teljesen!
képzeld nekem már heti 2xkell ctg-re,1xultrahangra és 1xugye a dokimhoz járni!Meg vannak ezek őrűlve!Alig mozgok!Ha ezen túl vagyok nem akarok dokit látni!
Nekem is van előtejem!:)Remélem ez azt jelenti nem lesz gond a szoptatásnál!Ja és ma reggelre nem tudtam felvenni a tegnapi meltartómat!Mondtam is a páromnak,hogy este nézze meg az ágyat mert az éjszaka valami bazi nagy lódarázs megcsípte mindkét cicimet!:)
Te fogsz tudni szoptatni a szilikontól?Az nem gátol semmiben?
Facebook-on vagy?ott jobban tudnánk beszélgetni!
Dolgozol mégmindig?
Várom,hogy írj!Kitartás!
szia!
hát igaza lett dokinak!Még aznap baba lett!:)))))
10 körül felerősödtek a fájások,1:30kor értünk be a kórházba és 4:25re érkezett meg Kollár Ákos Gábor,3700g és 52cm-rel!:)))) Már vasárnap hazaengedtek minket!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nállatok mi újság?
Szia!
Nagyon gratulálok! Mi is túl vagyunk rajta!
Rolandka május 30-án, a te kiírt napodon érkezett meg, de kicsit nehezebb szülés volt, mint gondoltam.
Hajnali 2-kor jöttek egyből 3-5 perces fájások, 6-kor bementünk a kórházba, azt mondták ebből baba lesz. De nem nagyon tágultam. Burkot repesztettek, a fájások sokáig jöttek. 12 órát szenvedtem, közbe kétszer kaptam epidurális érzéstelenítést, akkor tudtam valamit pihenni, de mikor elmúltak, nagyon szenvedtem. Aztán a baba szívhanja egyre lassabb lett, így megcsászároztak, ami nagyon szar volt!
De a lényeg, hogy Rolandka egészséges lett, 3450 gramm és 52 cm.
De már itthon vagyunk végre, több, mint egy hete, és el sem hiszem, hogy lehet imádni egy ilyen csöppséget.
Ma voltam varratszedésen is, és szerencsére nagyon szépen gyógyul a vágás. Már nem is fáj.
Viszont amióta hazértünk, totál ki vagyok merülve, alíg bírom kipihenni magam, éjjel 2-szer kelünk, nappal 3 óránként eszünk, és közbe mindig van egy csomó dolog. Egész nap le sem ülök.
Pedig Rolandka annyira aranyos és csendes baba, szinte sosem sír, eszik és alszik egész nap. De még így is ki vagyok fingva.
Te hogy bírod szusszal otthon?
Van elég tejed?
Elkészült időre a baba szobája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!