Dr. Úri-Szabó-nál (Szolnok) mennyibe kerül egy szülés? Valakinek van infója?
Én 100 000 Ft-ot hallottam:(
Én Svédnél szültem, 30 ezret adtam neki, és elégedett volt, a későbbiekben sem éreztette,hogy kevés lett volna.
Egyébként annyival egészíteném ki az első válszolót,hogy Svéd is főorvos, Úri Szabó pedig osztáylvezető főorvos
Én már azt is hallottam róla, hogy nem pénz éhes. Amit még ki is nézek belőle, mert tőlünk még egy centet sem kért, sosem akart átcsábítani a magánrendelőjébe. Mindig a kórházba mentünk, ott találkoztunk vele. Ha rá is akartam kérdezni, hogy mennyivel tartozunk, mindig elrohant, mert dolga volt.
Még max 2 hónap van hátra és ideje azért ezt is körbejárnom.
Megvagyunk vele maximálisan elégedve, de 100ezret biztos, hogy nem fogok neki adni.
Plusz, nem rögtön a szülés után kapja meg a hála pénzt, hanem a 6hetes kontrollon ... Addig megnézem, hogy utána mennyit és mennyire foglalkozik velem és a gyerekkel.
Mert, ha semennyire se, akkor 0 vagy annál többre (20ezer) számíthat.
Második válaszoló vagyok
Svédnél mikor szültem, én sem rögtön adtam oda a pénzt,hanem amikor utolsó nap a varratot kiszedte. Mindennap bekukkantott igaz csak fél percre,megkérdezni hogyvagyok esetleg van e valami panaszom. Nagyon elégedett voltam vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!