Ha a kiírt napig nem születik meg a babám, milyen vizsgálatokat csinálnak rajtam? 13. -ra vagyok kiírva, de még jósló fájásom sincs és teljesen zárt a méhszájam.
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 09:28
1/3 anonim válasza:
Ez nem baj, ne ilyedj meg:-)
Én még a szülés reggelén is zárt voltam.
Minden kórházban más a menetrend, de általában ilyenkor minden másnap kell menni NST-re, és magzatvíz megnézésre. Ilyenkor hüvelyi úton egy müszerrel a méhszájon át megnézik, hogy tiszta-e a magzatvíz. Ez az első 2-3 alkalommal fájni fog, ha zárva vagy, de utána már nem, és mivel "megpiszkálnak" elősegíti a szülés megindulását is. A vizsgálat után vérzehetsz kicsit, ne ilyedj meg, de ez t el szokták mondani.
Aztán kórháza válogatja megint, hogy mennyit enged túlhordani, de általában 7-10 nap , max 14. Kérdezd meg a dokit, nővért, el fogja mondani, ott mi hogy megy.
2/3 anonim válasza:
Pl.Győrben ugyan így van :-)
könnyű szülést
3/3 anonim válasza:
9:30-as vagyok, és én is győri:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!