Szülőszéken jobb szülni?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kapni olyanoktól, akik valamilyen függőleges módon és nem fekve szültek, mert nekem valahogy ez a póz tűnt könyebbnek. Első baba, úgyhogy saját tapasztalatom nulla, a sok gyakorlati tapasztalattal nem de tanáccsal szolgálóból meg elegem van. Örülnék ha ráadásul debreceni ilyen tapasztalatokról is hallhatnék.2008. febr. 14. 09:52
1/2 anonim válasza:
engem a doki labdára próbált ültetni,de annyira hányingerem volt,hogy nem tudtam ülni,szóval azt majd ott meglátod,hogy tudsz e ülni,ha igen akkor kérd meg a dokit.
2/2 anonim válasza:
Az én gyakorlati tapasztalatom annyi, hogy nekem egész vajúdás alatt sokkal jobb volt függőlegesen. Bár még ülni is nehezemre esett, inkább állnom kellett és kapaszkodni a bordásfalba. Én nem vagyok debreceni (bocs). Sajnos nálunk nincs szülőszék, a kitolási szakasznál fel kellett feküdnöm a szülőágyra. Na, az valami borzalmas volt! Egyszerűen nem bírtam feküdni! A szülésznő rendes volt, próbálta feltámasztani a hátam, de úgy sem volt elég. Egy dologban biztos vagyok: nagyon szerencsés az a kismama, aki olyan helyen szül, ahol van szülőszék. Mit nem adtam volna érte!
De az is biztos, hogy nem kell előre eltervezni, milyen pozícióban akarsz szülni, úgyis akkor érzed majd, hogy mi a jobb. Hát én éreztem, de sajnos nem tehettem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!