Vasárnapra vagyok kiírva, elkezdett nyilalni az alhasam, nem folyamatosan, csak időközönként olyan mintha kést forgatnának benne, ez már lehet a szülés előjele?
Szia! Lehet ez már az lesz. Én sem keményedtem, jóslóm sem volt előtte. Egyik nap reggeltől elkezdett hébe hóba fájni a hasam alja, majd este már kicsit erőteljesebben, hajnal 4 től már rendesen fájt, s megfigyeltem 10 percenként, majd 8 tól már 5 percenként 40 másodperc hosszú fájások voltak, elkezdett távozni a nyákdugó, majd délben elindultunk a kórházba, s este 9-re meglett a baba.
Figyeld hogy rendszereződnek-e a fájások, pisilés után pedig nézd meg nincs e a papíron a nyákdugó, ami olyan mint a takony, csak alvadt vér van benne.
Vegyél egy forró fürdőt, s ha elmúlnak a fájások, akkor ez csak jósló,ha pedig erősödnek, akkor lehet eljött az idő!
Könnyű, gyors szülést!
9 napos baba anyukája
Neked még tart ez az állapot? -nekem kicsit javult, majd most megint elkezdte, ráadásl olyan mogásba van odabenn a drágám, hogy mindjárt kiugrik.
Holnap megyek vizsgálatra kíváncsi leszek mi lesz?
De jó ektek, legalább történik valami.
Nálam semmi, pedig vasárnapra vagyok kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!