Mára voltam kiírva, de még nem érzek semmit, pedig már nagyon várjuk a picit. Holnap mennem kell magzatvízvizsgálatra. Vélemény?
Szia!Nyugi,Én augusztus 13.ra voltam kiírva,és 23.án szültem,/császárral/egy egészséges 3250g és 65cm kislányt,aki már több mint fél éves azóta.Azt mondják a magzatvíz vizsgálat után rövid időn belül beindul a szülés.Sógornőmnél bejött,Nekem az sem segített.
Könnyű szülést,és egészséges babát kívánok Nektek!
szia
én ugyan 1héttel előbb szültem, de aznap semmi fájdalmam nem volt/pedig elötte mindennaposak voltak a joslók/.és csak úgy minden jel, fájás nélkül elfolyott a magzatvízem.
lehet neked is megindul magától.
sok boldogságot
7hós kisfiú anyukája
Szia!
Én pont 41. hétre szültem, sajna nekem a magzatvízvizsgálat, a lépcsőzés és a szex sem segített, hogy mielőbb meginduljon a szülés. A dokim mondta ne várjunk tovább , menjek be másnap (akkor voltam 41. hetes) és megindítják. Na nekem ez segített, mert aznap este jöttek a fájásaim:) A babóm is talán megérezte, hogy nem lustizhat bent tovább. Szép és könnyű szülést kívánok!
helló!
nekem 4szer volt magzatvíznézés, és nem indította be a szülést, pedig már 41 hetes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!