Mennyi az eselye annak hogy megfertőződik a baba ha napokig szivárog a magzatviz? Van rá valami megoldás hogy megelőzzem a fertőzést?
Szia!
Én itt élek,mégsem foglalkoztak vele:(
Egyébként igen,vigyázz magatokra,mert könnyen kaphattok fertőzést.
Sajnos keveset tehetsz. Talán az egyetlen, hogy a szivárgás megkezdése után már nincs szex, és fürdés helyett zuhanyoszás. Hogy ugye minél kevesebb dolog kerüljön be a hüvelyedbe.
Szívből sajnállak, hogy ennek kitesznek benneteket. Nekem a kórházban indult meg a babám, mégis fertőződött valamivel. Hetekig csúnya sötétzöld kakija volt. 4 hónaposan kiderült hogy tejcukorérzékeny. Onnan kezdve speciális tápszer, Szerencsére egyéves korára kinőtte.
szia,
Én még nem hallottam olyan, hogy napokig szivárog. Ha már szivárog akkor, azt úgy keéll tekinteni hogy folyik, és fel kell hogy vegyenek a szülészetre. Sajna tényleg nagy a fertőzés veszély. Ajánlom, hogy a lehető legjobb kórházba menj, amit csak meg tudsz közelíteni.
Szorítok nektek.
Én amikor elfolyt a magzatvizem, akkor augmentin antibiotikumot kaptam a fertőzés elkerülése végett. Mivel már nem védi a babát a burok.
Egyébként szörnyű, hogy nem foglalkoznak veled! Felháborító!!
Szorítok neked és a babának! Nagyon remélem hogy minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!