A pocakkeményedés és a jóslófájás között van különbség?
Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 22:25
1/4 anonim válasza:
Igen. A keményedés rendszertelen és nem igazán fáj. A szülés megindulásával a méhösszehúzódások erősebbek lesznek, nem csak a has, hanem a hát is fáj deréktájon. A valódi fájások rendszeresek. Ha már érzrd az igazit tudni fogod, hogy az az.
2/4 anonim válasza:
Akkor én vagyok az ellenpélda. Nekem nem fájt a derekam csak keményedett a hasam és rendszertelen volt. Este 9kor kezdődött aztán másnap reggel még mindig 8-9-11 perces fájásokkal mentünk a kórházba. 12.45re meglett a kisfiam.
3/4 anonim válasza:
Igen, más.
Nekem a 20. héttől állandóan keményedett a hasam, ha megmozdultam.
A jósló meg mensi jellegű fájás, az inkább görcs.
Keményedés bármikor lehet, jósló csak a 32. hét után szokott lenni.
4/4 anonim válasza:
Igen.
A jósló fájás már olyan, mint egy enyhe szülési fájás. Tehát fáj, mint egy erősebb menses görcs, ahogy valaki írta.
A keményedést meg csak úgy érzed, mintha összehúzódna a hasad. Ez nem fáj, csak húzó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!