Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnét tudom, hogy elfolyt a...

Honnét tudom, hogy elfolyt a magzatvíz? Igaz, hogy észre se lehet venni?

Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mintha bepisilnél, de nem tudod visszatartani.
2008. febr. 12. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olyan furán folyik, és én megdörzsöltem a magzatvizes ujjaimat, és egy kicsit olajos volt.
2008. febr. 12. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is aggódtam, hogy észreveszem-e. Lehet kapnigyógyszertárban olyan betétet, ami jelzi, ha a magzatvíz szivárog. Nem emlékszem, mennyibe kerül, de arra igen, hogy hamar kifordultam a gyógyszertárból és úgy döntöttem, inkább remélem, hogy észreveszem.

És észrevettem :)

Ne aggódj, de ha megnyugtat és van rá keret, vegyél ilyen betétet, a gyógyszertárban biztos tudni fogják a nevét.

2008. febr. 12. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is paráztam,hogy nem veszem észre, de hidd el felismered :))

Csak arra ne számíts,hogy elmegy és kész,mert ha egyszer megindul jön folyamatosan amig a baba kint nincs. Tehát ebből is rá lehet jönni.

2008. febr. 12. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Felismered.De nem is biztos,hogy a magzatvi´z folyik el elözször.Nekem fájások jöttek,és a doki fakasztotta ma´snap el a vizet.
2008. febr. 12. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már a mennyiség miatt is észrevettem. Főleg a második babánál. Az tisztára Niagara volt :D
2008. febr. 12. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom,én azt a 8 betétet 10 perc alatt nem tudtam nem észre venni.:)

a vizelfolyását észre venni.nyugi.:)

2008. febr. 12. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is féltem attól, hogy nem fogom észrevenni, ha folyik, de nem így történt. Pedig nekem csak szivárgott. Olyan, mintha pisilnél, de nem tudod visszatartani, folyik magától. Főleg, ha felállsz.
2008. febr. 12. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem el sem folyott az orvos fakasztotta ki. A fályásokból viszont rájöttem hogy megidúlt a szülés.:)
2008. febr. 13. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!