Honnét tudom, hogy elfolyt a magzatvíz? Igaz, hogy észre se lehet venni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 12:52
1/9 anonim válasza:
Olyan, mintha bepisilnél, de nem tudod visszatartani.
2/9 anonim válasza:
Igen, olyan furán folyik, és én megdörzsöltem a magzatvizes ujjaimat, és egy kicsit olajos volt.
3/9 anonim válasza:
Én is aggódtam, hogy észreveszem-e. Lehet kapnigyógyszertárban olyan betétet, ami jelzi, ha a magzatvíz szivárog. Nem emlékszem, mennyibe kerül, de arra igen, hogy hamar kifordultam a gyógyszertárból és úgy döntöttem, inkább remélem, hogy észreveszem.
És észrevettem :)
Ne aggódj, de ha megnyugtat és van rá keret, vegyél ilyen betétet, a gyógyszertárban biztos tudni fogják a nevét.
4/9 anonim válasza:
Én is paráztam,hogy nem veszem észre, de hidd el felismered :))
Csak arra ne számíts,hogy elmegy és kész,mert ha egyszer megindul jön folyamatosan amig a baba kint nincs. Tehát ebből is rá lehet jönni.
5/9 anonim válasza:
Felismered.De nem is biztos,hogy a magzatvi´z folyik el elözször.Nekem fájások jöttek,és a doki fakasztotta ma´snap el a vizet.
6/9 anonim válasza:
Én már a mennyiség miatt is észrevettem. Főleg a második babánál. Az tisztára Niagara volt :D
7/9 anonim válasza:
hát nem tudom,én azt a 8 betétet 10 perc alatt nem tudtam nem észre venni.:)
a vizelfolyását észre venni.nyugi.:)
8/9 anonim válasza:
Én is féltem attól, hogy nem fogom észrevenni, ha folyik, de nem így történt. Pedig nekem csak szivárgott. Olyan, mintha pisilnél, de nem tudod visszatartani, folyik magától. Főleg, ha felállsz.
9/9 anonim válasza:
Nekem el sem folyott az orvos fakasztotta ki. A fályásokból viszont rájöttem hogy megidúlt a szülés.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!