Panelos anyukák! Hogyan oldjátok meg a babakocsi le-felhordását a lépcsőházban, újszülöttel, (nincs tároló)?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 16:30
11/14 anonim válasza:
A másodikon lakunk, kör gangos a ház, nincs lift, és kanyargós a lépcső. Nekünk olyan kocsink van, amihez külön van hordozó, mózes, sport rész. A váz könnyű, összecsukható. A babánk 4 hetes, most rendeltem egy kengurut. Itt a lakásban beteszem a kenguruba a babát, leviszem a kocsit, beteszem a babát, és vissza ugyan ez. Máshogy nem megy. :(
12/14 A kérdező kommentje:
Ühm, ez is jó ötlet, ez eszembe sem jutott volna magamtól :)
Mondjuk én olyan kengurut nem szándékozok venni, mi elsőn lakunk, de 3 lépcsősor van....kipróbálom a húzogatós módszert...
2011. ápr. 19. 12:06
13/14 anonim válasza:
Én cipeltem.Szerencsére már lejön a saját lábán.Soha olyan karizmom nem volt még :)
14/14 anonim válasza:
Magasföldszint. 9+8 lépcsőfok. Séta előtt én felöltözök, leviszem a (zárt) lépcsőházba a (veszettül nehéz) babakocsit. Felöltöztetem Hanga Babát, majd leviszem Őt is.
Van babakocsi-tároló, de más lakók egyéb dolgaival van telepakolva. A 10 lakásos lépcsőházunkban 2 baba van. A másik család a pincében tartja a kocsit, de az dohos. Inkább cipekedek, mint azt nézzem, bepenészedett-e a babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!