Panelos anyukák! Hogyan oldjátok meg a babakocsi le-felhordását a lépcsőházban, újszülöttel, (nincs tároló)?
Bár tároló van, nem fér be. Ezért azon a folyosón hagyom, ahol a tárolót lehet megközelíteni. Bár mi vagyunk itt a "legfrissebbek" megismertünk már mindenkit, nem gondolnám, hogy bárki a mi babakocsinkra hajtana :) Azóta születtek még babák és más anyukák is követték a példám, ma már sorakoznak a babakocsik a folyosón :)
Egyetlen egyszer hoztam fel, majd' megszakadtam, főleg hogy téli bab és nagykabátban, sálban teljesen leizzadtam, mire felértem a másodikra (négyemeletes, nincs lift) plussz, teljesen összekoszoltam a lakást :)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló,
érdekelne,hogyan tolod le a lépcsőn?? Nekem ez olyan furcsán hangzik, de lehet csak amíg ki nem próbálom? A gyerek is benne van, amikor tolod?
Eleinte a mózes résszel használom majd a kocsit....nem tudom...
nekünk nagy babakocsink van, tároló a félemeleten van, meg kicsi is, mi az egyik szobában tartjuk (amiben konkrétan nincs senki), de így minden babakocsizás után takarítani kell, mivel végigtolom a lakáson:(
nálunk ráadásul olyan frankó a babakocsi lejáró a földszinten, hogy egyedül nem is tudok kimenni/bejönni a babakocsival, gondolhatod milyen klassz...
!Nekem meg egy Coletto Austin a4-em van!!:D
Na majd megpróbálom, de először gyerek nélkül kéne....csak míg meg nem születik nem akarom,hogy hülyének nézzenek a lépcsőházban :D
Akkor a gyerek benne van a kocsiban, amikor letolod a lépcsőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!